Najudobnije sofe koje nam nudi 2020. godina

Ukus po pitanju nameštaja, gotovo je identičan ukusu kada je garderoba u pitanju.

Ličan je i ne vredi o njemu voditi rasprave. Kada zakoračite u nečiji dom, na osnovu nameštaja koji je u prostoru možete da izvedete zaključak o kakvoj je osobi reč. Na kraju krajeva, mekani tapacirani komad nameštaja koji zovemo sofa, predstavlja vrlo verovatno najživopisniji detalj u vašem enterijeru. 

Godina 2020. donela nam je pregršt dizajnerskih rešenja po pitanju sofa, a mi smo danas za vas izdvojili one najudobnije. Posmatrajući trendove nameštaja u globalu u tekućoj godini, on se čini tako modularnim, svestranim i osmišljenim da traje.

Sofa kao centralni deo dnevne sobe, treba da bude uočljiva, ali ne i nametljiva. Ona treba da pokreće priču, i da dozvoljava drugim komadima nameštaja u enterijeru da dođu do izražaja. Moderni enterijeri su u velikoj meri prigrlili minimalizam i odsustvo suvišnih detalja, zbog čega su neke od sofa iz naše galerije toliko interesantne. One su fokusirane na vašu potrebu za udobnošću i praktičnošću.

A budući da su ove godine posebno atraktivne neutralne boje, pastelne i akcentni kolori, sigurno ćete neku od varijanti koje su pred vama moći da zamislite u svom posedu.

Ž.J.

Izvor: Dornob

Povezane teme