Najudobnija uzglavlja nad vašim krevetom

Kreiranje stilskog izgleda spavaće sobe nije lak zadatak.

Možda nije lak ali je svakako vredan truda. Kada pronađete odgovarajući krevet sa dovoljno mekim i udobnim dušekom, polovinu posla ste već odradili. Nakon stoga sledi izbor garderobera koji odgovara vašim potrebama, kao i zavesa i tepiha. Svakako u celoj priči svoje mesto u podnožju kreveta može da nađe i neka funkcionalna klupa, ko i noćni stočić sa lampom na boku. Međutim da li je to sve? Prema stručnim dizajnerima enterijera, jedan detalj ne bi trebalo da vam promakne pri uređenju vaše spavaće sobe. Reč je svakako o uzglavlju.

U proteklih nekoliko godina uzglavlja su postala vrlo važan deo savremene spavaće sobe. Ona u velikoj meri definišu stil koji se kroz sobu proteže i prezentuju vaš lični ukus. Svakako ona imaju i funkcionalnu stranu jer ako odaberete ona od nekog mekog materijala, mogu vam poslužiti kad savršen naslon dok u krevetu čitate vašu omiljenu knjigu ili gledate televiziju. Upravo takva uzglavlja okupirala su našu pažnju danas. U pitanju su uzglavlja nastala od jastuka.

UZGLAVLJA OD JASTUKA

Ako je udobnost vaš cilj, uzglavlja nastala od jastuka su ona za kojim bi trebalo da pođete. Ona predstavljaju trend koji vreme kako se čini ne može da pregazi. Meka, udobna i vrlo privlačna ona jednoj savremenoj spavaćoj sobi daju specifičan izgled. Iako postoji mnogo varijanti ovih uzglavlja u slobodnoj prodaji, uz nekoliko lepih jastuka, možete ih vrlo jednostavno i sami kreirati. A ako ste u potrazi za idejom koja će vam omogućiti da to sprovedete u delo, naša galerija fotografija je tu da vam posluži kao inspiracija.

Ž.J.

Izvor: Shelterness

Foto: Pinterest

Povezane teme