Najprivlačnije moderne sofe na tržištu

Dnevna soba se ne može zamisliti bez sofe, a najbolji način da kreirate izuzetno komforan prostor jeste njeogovo fokusiranje na deo za sedenje...

Izaberite funkcionalan i komforan komad nameštaja koji će se uklopiti u vaš enterijer, a mnogi moderni dizajneri nude udobne sofe, koje su praktične, mobilne i lepe u isto vreme.

Dizajnirana od strane studija Tea Vilijamsa za brend Another, Legna sofa pruža izgled moderno britanskog dizajna sa sredine prošlog veka, sa minimalističkim drvenim ramom i kožnim presvlakama. Dostupan kao dvosed ili trosed, ova sofa na predivan način ističe britanske zanatske rukotvorine.

Pack je velika, skulpturalna sofa koja predstavlja plutajući led. Leđa ovog nameštaja izgledaju kao medved u bočnom ležećem položaju, dok tapacirung podseća na njegovo krzno. Imajući u vidu skalu i tematiku ove sofe, ona je jednostavno idealna za leškarenje i odmor tokom dana savršeno je prikladna za pokretanje konverzacije.

Lift-Bit je modulani sistem nameštaja koji se transformiše iz kauča u stolicu i krevet, ili bilo šta drugo prema željama i kreativnosti korisnika. Lift-Bit se sastoji od svetlo zelenog, tapaciranog dela za sedenje, čija baza poseduje pokretačke komponente, što znači da jastuci na njemu mogu biti podizani ili spuštani.

Lovely Day sadrži jednostavnu estetiku i inovativne samostojeće delove za sedenje, kojima ovaj dizajn, pruža strukturnu podršku u bilo kom položaju i uglu, stvarajući raznovrsne konfiguracije namenjene komforu korisnika. Sa skulpturnim nogarama koje izgledaju kao tanke linije i poseduju eteričnu pojavu, Lovely Day predstavlja idealan nameštaj za zajedničke površine.

Svako voli zagrljaj, posebno kada se oseća usamljeno ili tužno. Jedan od komada nameštaja koji je kreiran upravo za te prilike jeste Free Hug Sofa by Lee. Ovo je u suštini krznena fotelja koja vam može vratiti zagrljaj putem plišanog sedišta sa dve ruke koje možete obaviti oko sebe kako bi ste se relaksirali nakon dugog i napornog radnog dana. Spojite ova dva nastavka zajedno radi punog zaglrljaja, osećaja topline i brige.

Kako biste izbegli troškove i neprijatnosti prilikom selidbi i redukovali upotrebu resursa, kompanija Raz Omer kreirala je koncept modularnog nameštaja na naduvavanje Naja, koji može biti sastavljen u nekoliko veoma lakih pokreta i tri minuta. Lagana struktura i sedište na naduvavanje dolaze u veoma izdržljivom paketu koji je lak za upotrebu i komotno pomeranje sofe od dva metra.

Sofa kompanije Re Cinto dolazi kao nagrađivani komad nameštaja i izgleda kao masivna gomila francuskog pomfrita. Baš kao i pomfrit, Re Cinto sofa predstavlja sve što vam može doneti komfor i udobno sedenje u enterijeru. Svaki individualni jastuk može biti rearanžiran i zamenjen za jastuke različitih boja, što omogućuje da napravite kolaž od vašeg nameštaja.

Dizajner Julija Kononenko je već uzdrmala svet dizajna sa svojom skulpturnim Water Map lavaboom, a sada je kreirala još jedan komad koji nas je ostavio bez daha. Ovoga puta, Convertible sofa, kao što njeno ime sugeriše, može biti pretvorena u mesto za šest osoba i opremljena je trpezarijskim stolom. Kako bi se kreirala ova forma trpezarijskog prostora, jastuci se moraju odvojiti i postati komotne podni jastuci.

N.Đ.

Povezane teme