Moderan i funkcionalan nameštaj za nove radne prostore

Pedrali italijanski dizajn za škole i univerzitete.

Danas su mesta posvećena učenju, kao što su škole i univerziteti, sve više i više osmišljena tako da služe funkcionalnosti. Oni se više ne zamišljaju kao prostori namenjeni isključivo za rad, već su fleksibilni kako bi se koristili u različite svrhe. Zahvaljujući njihovoj konfiguraciji, usmerenoj na realizaciju nekoliko obrazovnih aktivnosti, nameštaj ovih prostora se više ne koristi za pravljenje jednostavnog okruženja, umesto toga postalo je glavni akter.

Karakteriše ih moderan i funkcionalan dizajn, Pedrali kolekcije ispunjavaju nove zahteve dinamičnih i stalno razvijajućih prostora, odgovaranje na potrebe trajnosti i kvaliteta koje zahtevaju ta okruženja. Pedralovi proizvodi izrađeni su od plastičnih materijala, koriste visokokvalitetne sirovine i mogu se reciklirati i ekološki su prihvatljivi.

Obnovu srednje škole Enrico Fermi izveo je studio Biroa BDR. Zgrada nudi prostore otvorene za javnost kao što su teretana, kafeterija i biblioteka, a poslednja je takođe, pozorište i auditorijum, unutar koje se nalaze tapacirane modularne garniture za sedenje.

Nameštaj Pedrali je takođe izabran za novu AUC Tahrir kafeteriju sa Američkog univerziteta u Kairu. 100 godina od osnivanja, kampus je nedavno obnovljen i redizajniran da bi služio kao kulturni centar. Radovi na obnovi zgrade Kulturni centar Tahrir obuhvatio je i otvaranje kafeterije koju je dizajnirao studio Stile Design Architects i opremio je Pedrali proizvodima.

Povezane teme