Minimalizam koji garantuje užitak: Monte Carlo Lounge sofa

Zaboravite na sve ono što ste naučili o sofama: Monte Carlo Lounge je tu da vam pokaže jedan sasvim novi vid uživanja na otvorenom.

Da se uređenju spoljašnjeg prostora može prići sa isto toliko ljubavi i posvećenosti kao i opremanju enterijera dokaz su kolekcije nameštaja na otvorenom koje iz dana u dan preplavljuju tržište. Klasične sofe, kauči, stolice i garniture polako ali sigurno odlaze u prošlost. Kupci širom sveta željni su ne samo udobnih komada koji se uz to mogu i lako održavati, već sve više i više insistiraju na specifičnom i originalnom dizajnu.

Jedan od vodećih italijanskih proizvođača baštenskog nameštaja Exteta odlučio je da izađe u susret svojim klijentima i specijalno za njih predstavio sofu koja pomera doživljaj opuštanja u prirodi.

Dizajn sofe Monte Carlo Lounge potpisuju Ludovica i Roberto Palomba koji su se potrudili da u njoj objedine sve funkcije unutrašnje sofe. Ovu verziju na otvorenom odlikuju svestranost dizajna, tehnološka inovacija proizvodnih procesa i kvalitet korišćenih materijala.

Zahvaljujući obilnoj tapaciranoj površini slobodno se može reći da je postignuta udobnost koja je obično rezervisana samo za dizajn enterijera. Njena modularna struktura je čista, elegantna i prefinjena kako bi se lako uklopila u svaku živu kompoziciju, dok su linearno sedište i tapacirani delovi dostupni u svim bojama. Modularni koncept dizajna omogućava više različitih kombinacija kako bi se maksimalno uživalo u komforu a ujedno i zadovoljile različite potrebe prilagođavanja u različitim prostorima.

Izvor: exteta

Povezane teme