Meko, zaobljeno i veselo: Bebop sofa i fotelja

Bebop sofa i Bebop fotelja su verovatno najsimpatičniji i najživahniji komadi nameštaja koje ćete danas imati prilike da vidite...

Volimo ovaj jednostavan a beskrajno simpatičan dizajn koji odiše mekoćom i zaobljenim oblikom. Kao i proizvođače koji su spremni da eksperimentišu sa svim mogućim stilovima, poput kompanije Egoitaliano. Zabavni, apstraktni, pop, moderni, tradicionalni stil – samo poželite, oni se ne ustručavaju da tumače svet na svoj način.

U većini slučajeva taj način predstavljaju boje, zapravo mnoštvo boja, s obzirom da njihove kolekcije do sada sadrže više od 550 nijansi kako kože tako i tkanina. Za sebe kažu da su inovatori koje fascinira sve što se dešava u svetu mode i uličnog stila. Njihov dizajn je u pokretu, a to uključuje kretanje prema ljudima, kretanje ka svemu oko nas kao i ka budućnosti.

I baš poput odela po meri koje su izradili majstori, svaki njihov proizvod je potpuno prilagodljiv u pogledu obloga, detalja i funkcija, prilagođavajući se tako stilskim i dizajnerskim potrebama svakog od njih.

Bebop kolekcija je u tom smislu vrhunac njihove inovativnosti a uključuje originalnu fotelju mekog i zaobljenog oblika, kao i nimalo trivijalnu sofu sa šarenom elastičnom oblogom i detaljima od likre. Najbolja stvar u vezi ovih komada jeste što su dostupni u različitim konfiguracijama pa na taj način postaju neizostavan deo opremanja modernih dnevnih soba.

Izvor: egoitaliano

Povezane teme