Mekane i pufnaste sofe nalik ukusnim desertima

Španski dizajner, Rafa Garsija, pokušao je da kopira izgled mekanih i vazdušastih tekstura predivnih kolača, nalik musu, svojom novom kolekcijom sofa kreiranih za kompaniju Sancal, koja se bavi proizvodnjom nameštaja...

Linija nameštaja, nazvana Mousse, sastavljena je od sofa sa sedištima kreirnim od pene i tekstila, dizajniranih kako bi predstavljali testure vazdušnih mehurića. Rafa je kompaniji Sancal ponudio jedan od svojih najslađih recepata do sada, a on dolazi u vidu Mousse sistema ugaonih elemenata širokog opsega, koji može zadovoljiti sva naša čula.

Čiste u svojoj formi i izbalansirane u proporcijama, veoma ukusnog estetkog karaktera i izražaja, ove sofe i ugaone garniture mogu izazvati veliko vizuelno zadovoljstvo, dok pored svoje kratkoročne modne crte, svi komadi ove kolekcije, kriju jedan bezvremen i klasičan izgled.

Opisana od strane brenda Sancal, kao užitak za svih pet čula, modularna garnitura dostupna je u širokom opsegu varijacija. Postoje dva tipa modula za sedenje i dve različite verzije naslona za ruke, koji mogu biti kombinovani sa brojnim elementima.

Uz liniju dolazi i pomoćni sto u dve veličine, a može biti postavljen na bilo koji naslon za ruke, leđa ili sedište sofe. Osim što nudi modularne dodatke, ovi modularni elementi donose beskrajan opseg materijala za postave, direktno iz Sancal kolekcija.

Dizajn kompanije Sancal veoma je često inspirisan jakim vizuelnim motivima, a neki od primera uključuju zvučne panele kreirane kako bi izgledali kao bube i stolice koje deluju kao oklop kornjače. Mousse kolekcija predstavlja poslednju u nizu linija nameštaja dizajniranih od strane Garsije za brend Sancal. Ovaj dizajner je prethodno sarađivao sa njim prilikom kreiranja Air, Eleva i Tiptoe sofa, kao i prošivenu Obi garnituru, baziranu na japanskom kimonu.

N.Đ.

Izvor: DigsDigs

Povezane teme