MAŠTOVITI KREVETI ZA DEČJE SOBE

Savršeni za zabavu i odmor, novi kreveti za decu iz danske kompanije Lifetime su prava poslastica za oči...

Kolekcija kreveta ima posebne teme, od pirata i princeza do kreveta koji su inspirisani marokanskim stilom, temom aviona itd. Ova zabavna rešenja za spavanje obezbeđuju deci mnogo više od samog mesta za odmor, jer pružaju oblast namenjenu igri. Većina kreveta dolazi sa fiokama i skrivenim policama. Dečiji kreveti su ručno izrađeni od najkvalitetnijeg drveta i rađeni su u Danskoj.

Bezbedni i lepi, obloženi su finišem koji se primenjuje na čvrstom drvetu bora, kako bi se sačuvala prirodna lepota punog drveta. Tretiraju se kombinacijom laka, voska i pigmenata.

Pogledajte galeriju i vidite da li postoji model kreveta koji bi vaše dete učinilo srećnim!

Dajte detetu priliku da istraži svemir svake noći sa dečjim krevetom u obliku svemirske rakete. Krevet dolazi u kompletu sa merdevinama i zavesom ispod kreveta. Ovaj deo se može koristiti kao mesto za skladištenje.

Krevet u obliku kućice sa ponosom prikazuje maksimalnu kabinu sa otvorenim prozorima, kosim merdevinama, merdevinama od kanapa i postoji čak 73cm visoko područje ispod kućice gde možete da dodate dušek kao što je na slici predstavljeno, ili da ga vaše dete koristi kao prostor za igru, čitanje ili učenje.

Bela kabina za noćenje namenjena je mladim devojkama. Dizajn ovog kreveta ima otvorene prozore, srebrno-sjajnu zavesu, police, fioke i ormare. Ovaj prostor za skladištenje je veoma pogodan za igračke, posteljinu, odeću, knjige i još mnogo toga.

Dečji krevet sa ilustracijama sladoleda je napravljen od najboljeg čvrstog bora. Ovaj interesantan dečiji krevet ima zabavno ilustrovan sladoled, kutiju za skladištenje i policu za knjige.

Ovaj moderan i praktičan krevet za decu dolazi sa velikim rešenjima za skladištenje ispod kreveta. ima police, fioke i ormane. Ovo skladište je veoma pogodno za igračke, posteljinu, odeću i knjige.

Pirat krevet je još jedan zanimljiv predlog za dečake. Ovaj dečiji krevet na sprat je zabavan i dolazi u kompletu sa visokim krevetom sa piratskim detaljima, merdevinama i prostorom za skladištenje. Fioka na krevetu se može iskoristiti kao treći krevet.

Ova krevet za devojčice uključuje prelepo oslikan okvir sa baldahinom. Velika fioka ispod kreveta se može koristiti kao i dodatni krevet za goste.

Krevet u obliku malog cirkusa ima zabavno ilustrovani dizajn sladoleda, kutiju za skladištenje i policu za knjige. Boje su sveže i žive, a deca obožavaju ovaj zabavan krevet, jer se osećaju i zabavljaju sjajno.

Krevet za dečake sa motivima zamka, je krevet na sprat koji dolazi u kompletu sa visokim krevetom sa detaljima zamka i kosim merdevinama i niskim krevetom sa prostorom za skladištenje. Fioka na nižem krevetu se takođe može iskoristiti da se napravi treći krevet.

Krevet inspirisan leptirima ima strukturu, nadstrešnice i zavese, police, fioke i orman. Prostor za skladištenje je veoma pogodan za igračke, posteljinu, odeću, knjige i još mnogo toga.

Još jedan dečji krevet dolazi sa aplikacijama zamka, ali u kombinaciji sa toboganom koji je deci veoma zanimljiv. Pored tobogana tu su i merdevine, zavesa koja stvara prostor za skladištenje ili može poslužiti deci za razne predstave i igru poput zavese u pozorištu.

Ovaj moderan krevet namenjen je deci i tinejdžerima. Dolazi u kompletu sa zavesom, kosim merdevinama. Na jednoj strani kreveta nalazi se mala polica sa lampom, tako da je veoma pogodan za čitanje i učenje. Prostor ispod zavese nudi mnoge mogućnosti.

Krevet inspirisan marokanskim stilom ima prelep baldahin, modernu nadstrešnicu, veliku fioku ispod kreveta koji se može koristiti kao krevet za goste. Egzotična paleta boja i materijala stvaraju jedinstven osećaj u ambijentu.

Za male dečake, krevet sa ilustracijom aviona je pravo rešenje. Krevet je takođe dopunjen fiokama, kutijama za skladištenje, policama za knjige. Ovaj vrlo kreativni i originalni komad nameštaja će se sigurno dopasti i deci i odraslima.

Pod nazivom “Hang-Out” krevet za dečake ima vrhunsku kabinu sa prozorom, unutrašnje merdevine, donji ležaj i fioku. Ova fioka može da se konvertuje u treći krevet.

Svi kreveti danske kompanije izgledaju vrlo lepo, izrađeni su ručno, a verujemo da bi bili pravi ukras u sobi vaših mališana.

Autor: M.L.

Povezane teme