Luđe od ovoga ne može: iPhone 6 kancelarijski sto protiv dosade

Ne znamo zašto se južnokorejski proizvođač nameštaja odlučio baš za iPhone 6, ali ono što zasigurno znamo jeste da je ovo najluđi komad kancelarijskog stola koji ćete ove godine videti.

Pa ko voli – nek izvoli!

10 x 10 je ime prodavnice koja stoji iza ovog nesvakidašnjeg stola za koji kažu da je odgovor na sve dosadne kućne kancelarije. A u ovo doba pandemije, online sastanci daju savršenu mogućnost vašem smislu za dekoraciju da izbije na svetlost dana. Ili bolje reći – da “zasija” sa ovim ogromnim zlatnim iPhone 6 dizajnom u krupnom planu.

Pogledajte vi samo to home dugme, zar ne izgleda kao savršeno mesto za šoljicu za kafu? Ili ogromna klizeća fioka koja evocira uspomene na memorijsku karticu. A da stvar bude do kraja (ne)ozbiljna, proizvođač se potrudio da u prvi plan ubaci i mesto predviđeno za mikrofon kao i prednju kameru.

Sve izgleda toliko verodostojno da ne čudi podatak kako je jedan mladić, misleći da je naručio tek običan iPhone telefon po nešto pristupačnijoj ceni, zapravo završio sa gigantskim stolom u obliku telefona na vratima. Kada je otvorio i shvatio šta je naručio, jedino što je imao da izjavi je: “nisam čak ni ljut”.

A i kako biste mogli da se naljutite na nešto ovako... ludo?

Da svaka roba nađe svog kupca, to je odavno već svima jasno, pa je tako i ovaj iPhone sto trenutno razgrabljen. Ipak, očekuje se da pristignu novi modeli koji će biti nastavljeni da se prodaju po ceni od oko 275 $.

Izvor: 10x10.co.kr

Povezane teme