Loveseats dvosedi savršeni za otvorene i zatvorene prostore

Dvosedi koji nose naziv Loveseats pojavili su se davnih 1600-ih godina i u osnovi su predstavljali nešto širu fotelju.

Prvenstveno bili su namenjeni plemkinjama koje su na njima sedele i uređivale svoje pufnaste haljine. Od prilike u to vreme postali su popularni i kod parova koji su obožavali da se na njima sklupčaju i uživaju u razmeni nežnosti, zbog čega su i dobila naziv – ljubavna sedišta.

Loveseat dvosedi su danas savršena alternativa sofi, manjem delu nameštaja za sedenje namenjenom maloj dnevnoj sobi, kancelariji ili sobi za goste. Ukoliko ste u potrazi za komadom nameštaja koji će svojom veličinom i funkcionalnošću ispuniti vaša očekivanja, ovakav jedan detalj bi vas mogao zanimati.

TAPACIRANI LOVESEAT DVOSEDI

Tapacirano ljubavno sedište je poput dvoseda iz snova. Savršeno mesto za opuštanje i prepuštanje vlastitim mislima. Njegove dimenzije mogu da variraju, zbog čega će vam biti lako da napravite lak izbor pri kupovini. Različiti dezeni, oblici i linije sa brojnim varijacijama tapaciranja, potpuno će promeniti utisak koji na posmatrača ostavlja vama željeni prostor. Prednost ovih dvoseda je u tome što se sa lakoćom mogu uklopiti u bilo koji stil uređenja. Možete birati između onih koji se stapaju sa ostatkom boja u nameštaju, ili se odlučiti za neki akcentni komad. Posebno popularna je boja rđe, praškasto plava varijanta i umirijuće siva. Neutralna paleta je kao stvorena za minilanističke stilove uređenja. Ako ste spremni da odate korak dalje i zaista učinite vaš enterijer upečatljivim Loveseat dvosed možete potražiti u kožnom ili somotskom izdanju.

LOVESEAT DVOSEDI U TRANSPARENTNOM IZDANJU

Ako volite laganije komade nameštaja idealne za dekor boho enterijera, Loveseat dvosede možete potražiti u varijantama od ratama i pruća. Za razliku od tapaciranih varijanti ova sedišta su manje upadljiva u prostoru, a da bi vam na njima bio udobno dok sedite duže vreme trebaće vam neki meki jastuci. Takođe ona imaju i izvesnu prednost – mogu biti korišćena jednako u zatvorenom i na otvorenom prostoru.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

Povezane teme