Lepota nameštaja u tirkiznoj boji u savremenom domu

Tirkizna je jedna od onih boja koje mogu sa lakoćom da ožive svaku prostoriju.

U kombinaciji sa bilo kojom neutralnom bojom, ona prostoru donosi dodir svežine i vedrine. Ali ovog puta nećemo govoriti o njenoj primeni na zidu, već na nameštaju kom daje jedinstven prikaz. Tirkizan nameštaj nije nešto što se sreće svakog dana, ali kada je pristan ostavlja definitivno snažan utisak. Svestran, moderan, šik i vrlo elegantan, on skreće pažnju na sebe, ali ne deluje nametljivo već inspirativno, golicajući vašu maštu da oko njega gradite svoju priču.

Tirkizna boja može lepo izgledati na nameštaju bilo kog stila od shabby chic, preko rustičng pa sve do eklektičnog i vrlo modernog. Nezavisno od toga da li se radi o komodi u spavaćoj sobi, bočnom stočiću u dnevnom boravku ili konzoli u hodniku, tirkizni nameštaj nosi sa sobom poseban šarm. Sa neverovatnom lakoćom tirkizna boja donosi savremenom domu dodir romantike i stila.

Ako želite da se vaša kućna kancelarija zaista razlikuje od svega što ste do sad imali priliku da vidite, poklonite joj dodir tirkizne boje. Sto i prigodni ormari u ovom tonu, uneće svetlost u vaš radni prostor. Takođe ako želite da unesete malo dobrih vibracija u vaš dom otvorenog plana, koji uključuje kuhinju, trpezariju i dnevni boravak u jednom, tirkizni trpezarisjki sto je izvanredna ideja.

Nameštaj za sedenje u predivnoj kombinaciji plavog i zelenog tona, u vidu garnitura, fotelji i sofa zaista može jednu klasičnu dnevnu sobu da pretvori u fantastičan prizor. Ono što ne bi trebalo da zaboravite je svakako kupatilo, koje zaista može da dođe do izražaja uz tirkiznu boju. Kada ili kupatilski nameštaj u ovom koloru, izbor je na vama, a u obe varijante predivan utisak je zagarantovan.

Ž.J.

Izvor: Homedit

Foto: Pinterest

Povezane teme