LAN kolekcija nameštaja za raspored kakav želite

LAK kolekcija nameštaja može kreirati bilo koju kompoziciju i idealna mesta za sedenje u kojoj god formaciji da su vam potrebna, kako bi se savršeno uklopila u vaš postojeći prostor...

Bilo da želite da stvorite vizuelne pregrade u velikim galerijskim dnevnim sobama ili pokušavate da sastavite savršenu multifunkcionalnu formaciju u svom malom životnom prostru, moduli LAN nameštaja za sedenje pružiće vam beskrajne mogućnosti. Modularne strukture dolaze u različitim oblicima i sa pojedinačnim funkcijama, koje mogu biti aranžirane u svim mogućim opcijama.

Kompanija GAN nedavno je predstavila svoju novu kolekciju koja se sastoji od pomenutih delova garniture, tepiha i prostornih pregrada. Ova linija nameštaja, sa pratećim elementima funkcionalnog dekora, izaziva ideju onoga što mi normalno smatramo garniturama i sofama, razbijajući ih na komade i module, koji se mogu uklopiti zajedno ne samo na jedan, već više različitih načina.

LAN kolekcija se takođe izdvaja svojom indigo paletom boja, a svoje ime duguje reči „lan“, koja na mandarinskom jeziku znači plavo. Moduli za sedenje smešteni su nisko do tla i mogu biti promenjeni dodavanjem drugačijih jastuka i držača za čaše. Tepih je takođe veoma bitan deo LAN jednačine i pruža savršenu bazu za postavljanje komponenti oko njegove površine. Pregradni segmenti dizajnirani su kako bi vizuelno razdvajali prostor ili bili postavljeni iza modula za sedenje kao pozadine i dodatna zvučna izolacija.

Ova kolekcija predstavlja savršenu ideju za sve moderne prostore, a možete izabrati između velikog broja komponenti koje vam se dopadaju ili odgovaraju baš vašem prostoru, dok su pregrade koje dolaze zajedno sa njima, idealni saveznici u svakom otvorenom prostoru, bilo malom ili velikom. Najveći elementi poseduju široku paletu jastuka prelepih obrazaca i veoma interesantnog izgleda, podjednako pogodnog svim modernim i dinamičnim površinama. U sklopu kolekcije dolaze brojni stolovi koji mogu služiti za odlaganje hrane i pića ili ih možete koristiti za odlaganje vaših računara i tehničkih uređaja.

N.Đ.

Izvor: DigsDigs

Povezane teme