Konzolni stolovi se vraćaju u modu

U današnje vreme, odnosno doba modernog dizajna, konzolni stolovi su iz dana u dan sve popularniji, pa imamo prilike da ih viđamo znatno češće nego ranije…

Oni su posebno dobrodošli u malim stanovima, odnosno garsonjerama, gde je količina dostupnog prostora ograničena, kao elegantni akcentni komadi, jer svaki ambijent mogu učiniti malo glamuroznijim i luksuznijim. U ovo vreme, u ponudi postoje mnogobrojni dezeni konzolnih stolova, brojne inovativne forme i modeli elegantnih, tankih linija, koje se idealno uklapaju u enterijer čineći ga neverovatno privlačnim. Sa tim na umu, mi smo odlučili da vam predstavimo neke od najinteresantnih varijacija na ovu temu, na koje smo naišli.

Zapravo, danas se posebno fokusiramo na konzolne stolove koji su idealni za prostor dnevnog boravka, odnosno one koji će dnevne sobe ulepšati svojom teksturom, metalik sjajem ili geometrijskim dezenima. Svaki od konzolnih stolova koji vidite u našoj galeriji privlači svoju količinu pažnje, a sigurni smo da će vas barem jedan model inspirisati na kupovinu u neko skorije vreme.

Metalik sjaj

Dakle, ovaj članak započinjemo pričom o konzolnim stolovima koji sijaju metalik, mesinganim sjajem, a zapravo kombinuju različite materijale. Kao što i sami znate, dekoracija sa nekoliko mesinganih detalja je jako popularna u poslednje vreme, a konzolni sto sa ramom ovog stila vam pruža šansu da prihvatite ovaj trend, bez opsežnog redizajna.

Jedinstvena baza

Jedinstvene nogare, odnosno baza, mogu izdvojiti jedan konzolni sto od mase drugih i navesti nas da ga dugo pamtimo. Ako imate konzolni sto sa gornjom površinom od stakla ili drveta, verujte nam da će on privući pažnju svakog vašeg gosta. Stočić kreiran u ovom stilu je jednostavno, sam po sebi, neverovatan dodatak svakom enterijeru. Grafitna lakirana baza kakvu možete videti na jednom od dezena u našoj galeriji je neponovljiva, minimalistička i savremena, istovremeno.

Elegantni i moderni

Moderni konzolni stolovi,  bilo kakvog stila, moraju odgovoriti na sve brojne potrebe modernog doba, pa samim tim postoje modeli koji su modularni i koji se mogu sklopiti i rasklopiti po potrebi. Ovakvi stočići se mogu koristiti na više načina, dok su u isto vreme distinktivni dekorativni element. U našoj galeriji možete videti model koji ima detalje od mesinga, lučnu formu i jednostavno moderni izgled kom je teško odoleti.

N.Đ.

izvor: Decoist

Povezane teme