Kompleti stolova i stolica retro i elegantnog izgleda

Sto je tačka koju ne možemo zanemariti u svom domu, bilo da se radi o kućnoj kancelariji ili trpezarijskom prostoru...

Ovakvi komadi nameštaja ne bi trebalo da budu samo funkcionalni, već takođe, šik i stilski dodaci vašem enterijeru. Ukoliko tragate za vanvremenskim elementima koji odišu čistom elegancijom i luksuzom, onda je nameštaj koji vam predstavljamo pravo rešenje baš za vas.

Scribe je savremeni sto vitkog profila i veoma komfornog pratećeg skladišnog prostora kreiranog u studiju Đuzepea Bavusa. Sto poseduje neverovatan dizajn, sa pisaćom površinom i kožnim detaljima ističući veliku brigu i predstavljanje italijanske autentičnosti svetu.

Mešavina funkcionalnosti ovog stola, čini ga idealnim za hvatanje beleški ili pisanje letopisa, ali i stvaranje elegantnog konzolnog komada idealnog za toaletni pribor, a pored toga, Scribe poseduje i ostavinski segment ugrađen i skriven ispod postavljene ploče, zajedno sa ostalim aksesoarima, nalik ogledalu i malim policama za organizovanje vaših potrepština.

Ova linija nameštaja poseduje i svoju trpezarijsku varijantu, dok su obe vrste Scribe stolova predmeti jakog dekorativnog uticaja, sa svojim ramovima od hrastovog ili orahovog drveta, stvarajući istovremeno veoma jak uticaj i unoseći raznovrsnost bilo gde da se nalaze u enterijeru, tokom svih dragocenih, malih i ličnih momenta.

Ester je stolica koja dolazi u koordinisanim materijalima, poseduje sedište tapacirano poliuretanskom penom, pojačavajući komfor i ergonomiju, dok kožni delovi postava nude stil na najvišem nivou.

N.Đ.

Izvor: DigsDigs

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Nameštaj

Povezane teme