Kolekcija nameštaja od mermera i orahovog drveta

Ukoliko volite luksuz, obratite pažnju na ovu kolekciju nameštaja, nazvanu Dolmen i zasnovanu na kombinaciji šik materijala, orahovog drveta i mermera...

Linija se sastoji od kredenca, trpezarijskog stola, stolica i kompleta za sedenje, kreirane od tamnog i svetlog orahovog drveta. Meksički dizajnerski Esrawe, bazirao je ovu kolekciju na iskorišćavanju i potrazi za balansom između elemenata različitih materijala, dugačkih drvenih komada, postavljenih na proporcijalno manje mermerne baze. Ovakva tenzija između pomoćnih i glavnih elemena stvara veoma interesantan izgled.

Komoda i trpezarijski sto poseduju drvene komponente podržane crnim mermernim bazama. Ove baze, iako različitih oblika, veoma su lepo oblikovane čitavom dužinom i poseduju zaobljene ivice. Baza Dolmen trpezarijskog stola, prolazi kroz ploču nameštaja kreiranu od orahovog drveta. Ravna površina stola poseduje blago zakrivljene bočne ivice, a održavana je prirodnom drvenom konstrukcijom ukrštenom ispod nje.

U pratnji Kanji stolice, formirane sa kružnim naslonima, podržanim od strane dva naopaka segmenta nogara u obliku slova Y, smeštenih na svakoj strani sedišta. Suprotno ovom komadu, Compas stolica omogućuje opciju lakšeg rama i postavljenog mesta za sedenje.

N.Đ.

Povezane teme