Kao u kutiji šibica: modularni nameštaj koji se prilagođava svakom stanu

Upoznajte Boxlife nameštaj, sveobuhvatan i modularan sistem bez presedana koji lako pronalazi mesto u svakom, pa i najmanjem domaćinstvu.

Baš kao što ste čuli, ovaj specijalno dizajniran nameštaj napravljen je tako da udovolji sve aktuelnijim potrebama za dinamičkim postavkama koje se mogu prilagoditi ali i sakriti u zavisnosti od trenutnih zahteva domaćina. Ovo je zaista sistem koji je idealan za sve one koji su uvek u pokretu, kao i za ljude koji su ograničeni kvadraturom svoga stana. Pritom, ovaj nameštaj je skockan tako da ni na koji način ne remeti udobnost što je, priznaćete, ipak najvažniji aspekt bilo koje priče o nameštaju.

BoxLife se prilagođava različitim situacijama, od velikih potkrovlja do malih garsonjera, spreman je na svaku transformaciju – maksimalno otkrivanje ali i skrivanje ukoliko to nalaže trenutna situacija.

Zanimljivo je da jedna potpuno ista postavka može istovremeno postati sasvim drugačija u različitom prostoru. U svakoj kombinaciji je zapravo primetna neka vrsta koegzistencije svake komponente sa ostalim delovima – bilo da se radi o mestu za rad, kuvanje, spavanje, pranje veša ili je u pitanju stvaranje mirnog utočišta za opuštanje i čitanje knjige – sve je moguće prilagoditi tako da savršeno pdonađe svoje mesto u stanu.

Ovaj modularni, protočni projekat omogućava stvaranje linearnih, ugaonih ili U-oblika rešenja, a sve u zavisnosti od vrste postavke u kojoj neosporno glavnu ulogu igra obloga: od ormara sa vratima koja se uvlače, preko kuhinje sa ugradnim aparatima i dnevne sobe, pa sve do klizećih vrata garderobera i preklopnih kliznih spoljnih vrata koja vode računa čak i o prostoru za odlaganje veša.

BoxLife zaista podseća na pravu malu kutiju sa pregradama koja život u svim, a posebno malim prostorima čini mnogo veselijim i zanimljivijim.

Izvor: salonemilano.it

Povezane teme