Giorgetti kao primer odličnog italijanskog dizajna na IMM sajmu 2020.

Giorgetti je doneo italijansku izvrsnost savremenog dizajna u Keln, tokom IMM 2020. od 13. do 19. januara.

Od noviteta do ikoničnih komada, svaka kolekcija ima svoju originalnost, jak identitet i autentičan oblik koji osmišljava prostor i interpretira fluidnu viziju savremenog života.

U izložbenom prostoru od preko 350 kvadratnih metara, Giorgetti otkriva elegantnu naraciju prikaza u kojem okruženja prate jedno drugo kako bi se naglasio prirodni kontinuitet između funkcija vezan za savremeno življenje.

Boje i materijali, izabrani sa izuzetnom konzistentnošću, ističu koncept savremene fluidnosti i poboljšavaju lepotu oblika i obima svakog dela. Prirodna estetika drveta, kože, stakla i mermera je u kombinaciji sa dragocenim tekstilnim elementima izabranim u neutralnim nijansama.

Dnevna soba sadrži centar pozornice, zajedno sa Skyline sofom. Zahvaljujući svojoj modularnosti, Skyline se tokom vremena može nekoliko puta konfigurirati i opremiti raznim elementima. Stilska jednostavnost kauča u jednoj od njegovih verzija skriva mehanizam koji vam omogućava da pomerate naslone za glavu ne biste li ostvarili najbolje opuštajuće iskustvo. U Kelnu je Skyline izložen u raznim kompozicijama i obogaćen je sa dva nove proizvoda: ostrvski element i novi ugaoni sto, koji karakterišu puni i prazni prostori u igri geometrije zahvaljujući upotrebi drveta, mermera, stakla, metala i sedlarske kože. Skyline kolekcija je kombinovana sa kolekcijom ormara Dia.

Kolekcija Frame od Carla Colomba sa svojom izuzetnom formalnom strogošću je središnji deo glavne spavaće sobe: krevet, noćni stočić i novi ormar. Sa karakterističnim bočnim okvirom za sedlo i strukturom od javora Okvir ormara je opremljen uklonjivim ležištima, vratima i fiokama.

Povezane teme