Genijalan DIY projekat jedne mame u obliku kreveta za troje

Godinu sa kojom se lagano opraštamo slobodno možemo da nazovemo – godinom DIY projekata.

Iako ovo nije godina kada smo se po prvi put našli u situaciji da sami nešto napravimo ili prilagodimo svojim potrebama, definitivno smo u proteklih 11 meseci imali i više nego vremena za sve to. Usled situacije sa Korona virusom, sve više ljudi je pronašlo smisao u DIY aktivnostima kod kuće.

U svetu Facebook-a postoji popularna grupa pod nazivom "DIY On A Budget Official", koja je posvećena DIY entuzijastima širom sveta. U njoj oni imaju mogućnost da sa drugim članovima podele svoje projekte uspešno sprovedene u delo. Grupa trenutno brojni preko 2 milina članova i u stalnom je porastu. Među njima zaista ima impresivnih poduhvata, a onaj koji je nedavno posebno skrenuo pažnju na sebe je delo ruku jedne mame.

Njeno ime je Nicki Draycott a na fotografijama koje je objavila vidi se zapanjujući make-over sobe za njene tri ćerke. Na hiljade Facebook korisnika reagovalo je vrlo pozitivno videvši koliko kreativnosti se krije u jednoj sasvim običnoj mladoj ženi. U fokusu na slici je krevet na sprat za devojčice, kao i drugi prateći detalji neophodni dečijoj sobici, a sledeći korak koji je Nicki napravila je takođe vredan pohvale.

Naime, kako bi omogućila i drugima da stvore slično okruženje za svoje klince, Nicki je napravila spisak koji uključuje nazive radnji u kojima je pronašla svaki detalj za make-over. Osim toga istakla je i cene svakog pojedinačnog artikla kako bi još više izašla u susret novim DIY avanturistima kojima se svideo njen rad.

Majka četvoro dece, stavila je pred sebe ovaj projekat kada je po treći put saznala da će dobiti ćerku i da će njene devojčice trebati da dele sobu. U potrazi za krevetom za troje, koji će odgovarati prostoru Nicki nije bila oduševljena ponudom, pa je odlučila da ga sama projektuje. Trostruki krevet je napravljen od tri zasebna kreveta, skladno spojena u jednu celinu, a delo je "Steps 2 beds ltd" kompanije. Njene ćerke su učestvovale takođe u odluci po pitanju dizajna, istakavši da žele ružičastu cvetnu sobu.

Ž.J.

Izvor: Bored Panda

Povezane teme