Funkcionalan, praktičan i zabavan: ormarić na točkovima koji možete "šetati" po stanu

Ormarić na točkovima unapređuje prostor za skladištenje svojom sposobnošću da se kreće i prilagođava.

Da li smatrate da je nameštaj samo deo dekoracije vašeg doma ili kancelarije, ili verujete da on ima svoj karakter koji ga čini više od običnog komada nameštaja? Ovaj inovativni proizvod, deo Mindcraft projekta, pojačava evoluciju našeg pogleda na nameštaj.

Inspirisan konceptom kontejnera za skladištenje i sanduka za transport, ormar pod nazivom Cabinet on Wheels kreiran je od strane dizajnerke Ane Sogard, i pruža funkcionalan i dinamičan prostor za odlaganje svakodnevnih stvari na moderan način. Ključna ideja ovog koncepta je prilagoditi ormar trenutnoj potrebi (umesto da bude vezan za fiksnu funkcionalnost), i omogućiti bolju organizaciju stvari.

Ormarić ima monolitnu formu i izrađen je od mešavine čvrstog i laminiranog bora. Estetski spoljašnji izgled ove kreacije obuhvata više uklonjivih drvenih polica koje ne samo da čuvaju, već i obezbeđuju sigurnost vaših stvari. Materijal za izradu ovog drvenog ormara dolazi od danske kompanije Dinesen, a ljubav dizajnerke prema odabranom materijalu jasno se izražava kroz detalje i u njenim drugim kreacijama nameštaja za skladištenje.

Inspirisan izgledom kontejnera za skladištenje i sanduka za otpremu, ovaj ormar je opremljen točkovima kako bi se prilagodio različitim životnim prostorima. Sposobnost pokretanja omogućava mu da se lako integriše u spavaću sobu, kuhinju ili kancelariju, i obezbedii novi način interakcije između korisnika i objekta.

Povezane teme

14.02.2024 Nameštaj

10 saveta za postavljanje nameštaja u dnevnom boravku

U srcu svakog doma, dnevni boravak je prostor gde se udobnost sastaje sa stilom, gde se porodica okuplja i gde se stvaraju nezaboravni trenuci.

11.02.2024 Nameštaj

Za sve koji cene dobro organizovan radni prostor: modularni prenosivi sto Looha

Modularni prenosivi sto Looha je transformativni komad koji neprimetno integriše praktičnost i estetiku u moderan radni prostor.

08.02.2024 Nameštaj

Kolekcija nameštaja koja redefiniše suštinu pokreta

Kroz stolice, trpezarijske stolove i podne lampe, dizajnerka oživljava svoju sopstvenu interpretaciju pokreta sa savremenom vizijom.

05.02.2024 Nameštaj

Nameštaj od aluminijuma kao simbol modernog i originalnog dizajna

Aluminijum, koji je poznat po svojoj niskoj gustini i otpornosti na koroziju, omogućava stvaranje bezvremenskih komada nameštaja koji istovremeno zadovoljavaju estetske i funkciona...

02.02.2024 Nameštaj

Zlatni stolovi za kafu modernog i sofisticiranog dizajna

Zlatni stočići za kafu predstavljaju izuzetno elegantan i luksuzan dodatak svakom enterijeru, pružajući prostoru mogućnost da zrači sofisticiranošću i stilom.

30.01.2024 Nameštaj

5 jednostavnih načina da produžite životni vek vašeg nameštaja

Briga o nameštaju ključna stvar koja nam omogućava da zaobiđemo potencijalno skupe popravke i zamene.

27.01.2024 Nameštaj

Kućne biblioteke: moderni komadi nameštaja koji ulepšavaju svaki prostor

Ima nečeg magično privlačnog u činjenici da ništa ne može više da podstakne ljudsku maštu i inteligenciju od dobre knjige u rukama. Zbog toga su kućne biblioteke savršene za svaki...

24.01.2024 Nameštaj

Sjaj i elegancija: stakleni trpezarijski stolovi za moderan dizajn vašeg domа

Trpezarijske stolove od stakla karakteriše raznovrstan dizajn koji odražava svetlost u domovima i omogućava da kreativno ukrasite trpezariju, mešajući transparentnost sa veličanst...

18.01.2024 Nameštaj

Terazzo dizajn recikliranih stolica koje izgledaju kao futuristički panjevi

Jednostavan, ali duboko značajan dizajn, unosi šarenu paletu u raznovrsnim bojama, stvarajući stolice koje su poput umetničkog dela sa kaleidoskopskim završetkom.

15.01.2024 Nameštaj

Ugaone police: savršen sklad funkcionalnosti i estetike u vašem prostoru

Ovaj, ponekad nedovoljno cenjen komad nameštaja je izvanredno rešenje za optimizaciju prostora, dodavanje vizuelne dubine i kreiranje jedinstvenog ambijenta u vašem domu.

12.01.2024 Nameštaj

Moon stolica: rasterećuje kičmu, promoviše dobro držanje i prkosi gravitaciji

Stolica pod nazivom Moon je najnoviji dizajn Serene Papit koji mudro preraspoređuje tačke pritiska na kolena, rasterećujući kičmu i promovišući prirodno, pravilno držanje.