Flip-Flap stolica za mališane koja se pretvara u merdevine

Upoznajte flip-flap, stolicu sa naslonom koji se jednim potezom može preokrenuti i formirati merdevine...

Na ovaj način, jedinstvena stolica-merdevine omogućava vašim mališanima da se koncentrišu na lične aktivnosti, ali i da steknu dobru koordinaciju pokreta, otkriju neistražena mesta ili da se uzdignu do visine odraslih kako bi učestvovali u svakodnevnim porodičnim zadacima.

Slobodno se, dakle, može reći da je flip-flap stolica komad originalnog nameštaja koji je predviđen da raste i razvija se zajedno sa vašom decom. Ova dečja stolica sa preklopom je izum industrijskog dizajnera Tea Luvisota koji je radio je na brojnim mehanizmima i prototipovima pre nego što je došao do konačnog dizajna.

U suštini, radi se o jednostavnoj drvenoj stolici čiji se naslon može preokrenuti i pretvoriti u merdevine. Prefinjena estetika prikazuje drveni deo koji služi kao sedište i drugi, naslon za leđa, sa glatkom ofarbanom završnom obradom koji se može povući na dole i služiti kao merdevine. Mala deca mogu sama da transformišu ovaj komad nameštaja, ali kao i kod svakog predmeta, uvek sa oprezom.

Ova mala stolica se lako transformiše kako bi naučila decu da se bolje koncentrišu na svoje obaveze ali i lakše pristupe manje dostupnim mestima u svojoj sobi. Možda nije baš za igru, ali ne može se poreći da je zabavna za korišćenje.

Flip-Flap dečija stolica je stvorena za decu, ali jedno je sigurno – bilo bi zanimljivo videti verziju istog komada nameštaja za odrasle. Verujemo da bi to bio prilično koristan element koji ne samo da bi nam olakšao da dohvatimo predmete na visokim policama, već i uštedeo prostor u malim domovima.

izvor: theoluvisotto

Povezane teme