Fleksibilni italijanski nameštaj

Ukoliko tražite stilski način pomoću kog ćete kreirati prostor za sedenje, onda je Flexform nameštaj pravo rešenje za vas...

Ovo je luksuzan brend koji voli da održava diskretan profil, kvalitet proizvodnje tkanina i materijala, koji zajedno kreiraju raskošan izgled i osećaj koji ne zahtevaju zvona i fanfare, ali vam suptilno pričaju priču o superiornom dizajnu i kvalitetu.

Još od pedesetih godina prošlog veka i svojih početaka u industrijskom delu Brianze na severu Italije, kompanija Flexform je prevalila veliki put i stekla svetsku slavu, čime je postala globalno poznati brend koji stvara ikonične komade savremenog nameštaja. Baziran na njihovoj predanosti kvalitetu ručne izrade, rezultat predstavlja istrajan i udoban dizajn.

Do 1960. godine, Flexiform nameštaj, a posebno baza ovog brenda u kojoj se nalaze sofe, su smeštane u vile koje gledaju na jezero Komo, predivne stanove u Milanu i u foajeu Teatro alla Scala, poznatog teatra Scala.

Prefinjena italijanska porodična firma Flexform je provela decenije u izgradnji lepog tradicionalnog nameštaja. Mnogi njeni brilijantni dizajneri su došli iz škole za arhitekte koja se nalazi u blizini Milana. Od svojih relativno malih početaka u Brianzi, kompanija sada isporučuje svoje proizvode širom sveta.

Kao proizvođač vanvremenskih, vrhunskih dizajnerskih klasika, kompanija je i dalje na kormilu broda koji plovi svetom, a njihove sofe, stolovi, stolice i modularni nameštaj predstavljaju eleganciju koja je uvek u trendu.

Domaćinstva izgrađena obnovljenom internacionalnom arhitekturom glume domaćine neodoljivim kolekcijama nameštaja Flexform. Ovaj brend je veoma dobro poznat po svojoj ekspanzivnoj upotrebi sofa, aranžiranih zajedno sa prepoznatljivim policama i malim drvenim jedinicima. Zajedno grade koherentnu dizajnersku postavku, ali su sasvim dovoljno aerodinamične kako bi se uklopile u svoje okruženje.

N.Đ.

Povezane teme