Fantastičan nameštaj inspirisan morskim dubinama

Ako se ovog leta osećate nostalgično po pitanju mora, i ako je sve o čemu ramišljate morski zagrljaj, imamo nešto specijalno za vas.

Nastao sa željom da donese vašoj svakodnevici morski osećaj i ispuni vaš život zanimljivim oblicima i bojama, ovaj nameštaj u duhu leta i mora je pravo osveženje pred dolazak jeseni. Svaki pojedinačan komad, jedinstven je i kao takav priča je za sebe. Bilo da imate vikendicu koju želite da ukrasite u stilu plaže, ili težite ka tome da vašem životnom prostoru donesete morske vibracije, nameštaj koji vam danas predstavljamo je kao stvoren za to. Dizajnerski komadi ukrašeni školjkama, morskim zvezdama i drugim morskim detaljima, deluju tako živopisno da je nemoguće odabrati samo jedan.

S druge strane tu je nameštaj koji u sebi nosi pečat mora, ali bez morskih dekorativnih elemenata. Oslikani detalji morskih dubina na komodama imaju moć da ožive svaki prostor u kom se nađu, predstavljajući vam na specifičan način lepote mora. Fantastične lampe od betona u obliku pipaka hobotnice daju enterijeru hladan dodir i deluju vrlo odvažno. Tu su i lusteri sa zveckavim školjkicama, koje stvaraju tihu melodiju koja je uvek potrebna.

Ako ste dovoljno inspirisani, neke od ovih komada možete pokušati i sami da napravite. Vaše uspomene sa mora koje ste sakupljali na plaži, mogu da vam posluže kao savršeni morski detalji. Ako ste vešti sa četkom i bojama, možete i naslikati predivan morski pejzaž na odabranom komadu nameštaja, koji će vas uvek podsetiti na vrela leta i predivna morska prostranstva.

Potražite u našoj galeriji vašu inspiraciju.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

Povezane teme