Ethimo pripoveda o svojih prvih deset godina

Katalog Ethimo 2020. je počast lepoti prirode, suštini materijala, životnoj sredini kao mestu za poštovanje.

Kako bi obeležio svojih 10 godina postojanja, Ethimo predstavlja novu kolekciju.

Ethimo je odabrao Siciliju za proslavu svoje ljubavi prema Mediteranu i deset godina stvaranja i dizajna u službi elegancije i nameštaja. Tonnara di Scopello i Botanička bašta na Univerzitetu u Palermu pružaju iznenađujuće pozadine za najupečtljivije kolekcije u 2020. godini.

Zatim se ovo putovanje u mediteransku prirodu nastavlja grčkim obalama, gde prirodna nadahnuće stvaraju privlačno, nepogrešivo stanje uma.

Katalog 2020. otkriva duh kolekcije Rafael, koju je dizajnirala Paola Navone, a koja govori o čvrstoj suštini prirode. Concreto linija stolova Luca Nichetta, koja se igra sa novim materijalima poput betona. Mlečna svetiljka Emmanuela Gallina koja podseća na tradiciju u svom izboru čiste solarne energije.

FSC certificirano fino drvo i novi materijali poput betona, mramora i emajliranog kamena u kombinaciji s novim finišama i fenomenalnih tkanina stvaraju nameštaj s eklektičnim osećajem koji jedinstvenu osobnost daje najekskluzivnijim prostorima i evocira najreprezentativnije elemente jezikom taktilnih i vizuelnih senzacija.

Novi Ethimo katalog je fascinantan i zadivljujući, priča o kontinuirano evoluirajućem pristupu stilu koji savremene trendove dizajna smešta u prirodne prostore koji postaju simbol komfora, lepote i kvalitete.

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Nameštaj

Povezane teme