Ekološki baštenski nameštaj inspirisan stenovitim pejzažom Arizone

Ova kolekcija zadržava svoju suštinsku filozofiju dok naglašava čiste linije i dodaje novu dimenziju udobnosti...

Unopiu, priznati brend koji se ponosi izvanrednim iskustvom života na otvorenom, predstavlja svoju staru - novu kolekciju Sinthesis - kultni nameštaj koji je prvi put lansiran 2006. godine a sada se vraća u još savremenijem i očaravajućem izdanju.

Ova kolekcija kombinuje ekskluzivno tikovino drvo i inovativno ručno tkanje VaProLace sintetičkih vlakana, što je jedinstven povratak "ekološki osvešćenog" nameštaja na otvorenom. Inspiracija za dizajn crpi se iz očaravajućeg pejzaža Arizone, što se vidi u živopisnim tkaninama sa bukle dizajnom, dostupnim u beloj, indigo plavoj i đumbir boji.

Zanimljiv izbor boja doprineo je divljem i modernom šarmu kolekcije koja je savršena za sve one koji u svom dvorištu, bašti ili na terasi žele nameštaj koji na gotovo magičan način kombinuje estetiku i funkcionalnost bez premca. Kroz pažljiv rad na detaljima, kombinacija sintetičkih vlakana i strukture tikovine stvara nameštaj koji pruža neuporedivu udobnost korisnicima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by UNOPIÙ (@unopiu.official)

Sinthesis kolekcija obuhvata širok spektar sedišta, uključujući stolice, fotelje, niske fotelje, sklopive fotelje, ležaljke, sofe, modularne elemente i klasične ležaljke. Takođe, u ponudi su ležaljke, niše i različiti oblici i veličine stolova, sve dizajnirano kako bi unapredilo spoljašnje prostore u elegantne i sofisticirane pejzaže.

Pedantna izrada i pažnja posvećeni su izradi svakog komada nameštaja, gde prirodni materijali sačinjavaju savršen spoj sa okolinom, čineći ga idealnim za svaki spoljašnji prostor. Kolekcija jasno pokazuje posvećenost odgovornim i ekološki svesnim praksama, što je dokaz da je stvorena da traje i ostane vredna zahvaljujući svojoj bezvremenskoj estetici dizajna.

Bilo da ukrašava privatne terase, predivne bašte ili luksuzne odmarališta, ova kolekcija ima svoje mesto u okruženjima koja zahtevaju dodir sofisticiranosti i elegancije. Njena sposobnost da se bez napora uklopi u različite spoljašnje prostore, pružajući ne samo neuporedivu udobnost, već i sofisticiran stil, čini je ključnim izborom za one koji žele da redefinišu svoj životni prostor na otvorenom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by UNOPIÙ (@unopiu.official)

Povezane teme

06.05.2024 Nameštaj

Pogledajte kako izgleda stolica napravljena od morskih algi

Umesto da koristimo toksične materijale, sve više se okrećemo dizajnu nameštaja koji neće ostaviti negativan ekološki trag kada dođe vreme za njihovo odbacivanje. Jedan od fascinan...

03.05.2024 Nameštaj

Originalni dizajn nameštaja: povezivanje sa prirodom, emocijama i svakodnevnim proizvodima

Originalni dizajn nameštaja nije samo trend, već je i izvor inspiracije koji nas povezuje sa prirodom, emocijama i predmetima koje koristimo svakodnevno.

30.04.2024 Nameštaj

Trpezarijski okrugli stolovi su i dalje “in”

Ovaj neophodni komad trpezarijskog nameštaja ne samo da savršeno odgovara kako malim tako i velikim prostorijama, već omogućava lakše kretanje ne narušavajući pritom izgled samog a...

27.04.2024 Nameštaj

Prednosti kompaktnog nameštaja za male domove

Kompaktni nameštaj nudi niz prednosti za male domove, od maksimiziranja prostora do poboljšanja fleksibilnosti i estetike.

22.04.2024 Nameštaj

10 kompaktnih sofa za male stanove

Bez obzira na to da li je opuštanje vaš omiljeni hobi, ovi komadi nameštaja pružaju isti nivo udobnosti kao i njihovi veći pandani.

19.04.2024 Nameštaj

Ova neobična stolica je simbol nade na deponijama punim plastike

Minimalistički dizajn i raznovrsne boje čine ovu stolicu savršenim dodatkom za svaki enterijer, dok njena ekološka priča inspiriše ljude širom sveta da razmisle o svojoj potrošnji...

16.04.2024 Nameštaj

Revolucionarni modularni nameštaj za prilagodljive prostore

Inspirisan idejom građevinskih blokova, ovaj sistem nameštaja predstavlja kreaciju koja zaslužuje posebnu pažnju.

11.04.2024 Nameštaj

Klik-klak nameštaj: savršen spoj praktičnosti i elegancije u vašem domu

Klik-Klak je neosporno najjednostavniji i najefikasniji mehanizam za pretvaranje kreveta u sofu i obrnuto.

08.04.2024 Nameštaj

Uvedite prolećnu svežinu u dom: nameštaj u žutoj boji kao savršen dodatak

Žuta je boja koja odražava sunčanu stranu života, radost i optimizam - savršena za doček proleća. Korišćenje nameštaja u žutoj boji može transformisati prostor i stvoriti atmosferu...

05.04.2024 Nameštaj

Inovativni nameštaj od recikliranih teniskih loptica

Ovi komadi nameštaja, za koje je zadužena dizajnerka Matilda Vitok, ne samo što oživljavaju prostor svojim jedinstvenim dizajnom, već i naglašavaju važnost održivosti u industriji...

02.04.2024 Nameštaj

Inovativna kolekcija 3D štampanih stolova za kafu

Minimalistički, ali elegantni dizajni čine stolove za kafu savršenim umetničkim središtem za svaki prostor, nudeći dizajn koji izaziva razmišljanje i otvara um mogućnostima održivo...