Duša i pesma su ponekad sve što vam treba za opremanje doma

Jedan od naših omiljenih proizvođača nameštaja, italijanski brend Turri, predstavio je svoju najnoviju kolekciju pod nazivom Soul & Lyra.

Savršen spoj duše i pesme je ono što ovaj italijanski proizvođač pokušava da naglasi svojom poslednjom kolekcijom tapaciranog nameštaja. Upravo zato je stvorio kauč nazvan Soul i fotelju Lyra koji su u potpunosti obloženi – kožom, tkaninom ili kombinacijom ova dva.

Vešta izrada koju prati apsolutna posvećenost detaljima, omogućila je široku granicu prilagođavanja, a sve u cilju stvaranja jedinstvenih delova nameštaja.

photo: turri.it

Tako je kauč dostupan u fiksnoj verziji kao dvosed ili trosed, ali i u modularnoj. Moguće je kombinovati različite delove, uključujući ugaona sedišta, ležaljke ili stočiće sa drvenom bazom a mermernom pločom. Sve to kupci mogu kombinovati po sopstvenom ukusu i želji.

Fotelja je, s druge strane, dizajnirana kao nešto svestraniji element pa se lako može kombinovati sa ostalim kolekcijama. Za nju se slobodno može reći da je ne samo izuzetno praktična već i simbol sofisticiranijeg savremenog ukusa.

photo: turri.it

Njena lagana, a ipak čvrsta podloga od orahovine, podseća na krajeve drevnog muzičkog instrumenta podržavajući udubljenu strukturu koja savršeno prati liniju ljudskog tela. Mekani jastuk čini sedište još udobnijim, pa je tako Lyra idealan komad nameštaja ne samo za dnevni boravak već i za spavaću sobu.

Soul & Lyra upotpunjuju sliku mnogih noviteta koje je Turri lansirao od početka ove godine. Njihova posvećenost ne samo kada je reč o dizajnu već i o izradi nameštaja zaista ih čini ambasadorima novog modernog i kosmpolitskog ukusa.

Izvor: turri

Povezane teme