DiTre Italia – Tri nove sofe

Predstavljamo vam novitete sa ovogodišnjeg sajma nameštaja u Milanu, Salone Internazionale del Mobile, održanog u periodu od 14. do 19. aprila ove godine…

Čak i ove godine, DiTre Italia je učestvovala na najvažnijem svetskom sajmu nameštaja, Salone Internazionale del Mobile u Milanu, prikazujući originalne nove proizvode kreirane u partnerstvu sa dizajnerima Daniele Lo Scalzo Moscheri, Stefano Spessotto i Lorellla Agnoletto.

Na sajmu Salone 2015, hromatski izbori tkanina kombinuju dominantne boje mulja sa nizom nijansi đumbira, pastel tirkizne i roze.

„Designwear“ je ključna reč koja sumira koncept, zasnovan na ideji nošnje: prezentacija proizvoda za život i korišćenje, komad koji će predstavljati životni stil i ličnost. Sa DiTre Italia brendom, sofa postaje luksuz zbog svog kvaliteta i izrade, ali u isto vreme zadržava karakteristiku nameštaja koji se može dobiti po pristupačnoj ceni.

Ove godine su predstavljene tri nove garniture, koje kombinuju udobnost, funkcionalnost i otpornost sa savremenim ukusom, poštujući najnovije trendove savremenog življenja.

ECLECTICO GARNITURA

Eclectico je novi DiTre Italia garnitura. Eclectico je modularni kauč koji može biti personalizovan prema želji kupca, zadovoljavajući potrebe udobnosti i praktičnosti, kao i želje za nameštajem sa trendi dizajnom.

Sa nekoliko malih pomeranja, moguće je promeniti aspekt Eclectico sofe, kako bi je prilagodili potrebama kupca. Inovacija podrazumeva mogućnost da se modifikuje visina kauča, a kupac može da se odluči za uklanjanje visokog naslona ili obrnuto, za veću udobnost ili visinu.

Eclectico garnitura je dostupna sa visokim ili niskim naslonom, i naslonima za ruke u dve visine i širine. Kupac može da bira između metalnih ili drvenih nogara. Eclectico modularna sofa ima elegantne detalje na naslonima za ruke i sedištima. Može se birati sa glatkom ili prošivenom tkaninom, ili sa kožom.

KANAHA SOFA

Kontrast oblika i materijala daje Kanahi garnituri jak identitet i čini je savršenom alternativom za peronalizaciju sa elegancijom i savremenim trendom. Sedišta i nasloni su integrisani i leže na tankoj strani obavijenoj u kvalitetnu kožu.

Kanaha sofa kombinuje rafinirane materijale kao što su metal, koža i prirodni tekstil. Mudra kombinacija različitih površina od jednog materijala se dobija preko koncepta neagresivnog luksuza. Kanaha ocrtava plemenite materijale, stvarajući magični efekat lakoće na prvi pogled, uz garanciju izvanredne udobnosti.

MONOLITH SOFA

Monolith je projekat organske sofe izgrađene sa modularnim volumenom. Inspiracija „porodičnog osećaja“ povezuje sofu sa nekoliko funkcija koje ne preteruju u estetici, već pažnju usmeravaju na funkcionalnost.

Pravougaoni vrh se može izabrati umesto okruglog, sa metalnom osnovom. Monolith je muška i savremena sofa, ali njegovo posebno krojenje i detalji čine ga realnim sistemom, potvrđujući DiTre Italia stav da je svaki komad nameštaja ekspresija životnog stila. 

N.O.

Povezane teme