Disney Home donosi magiju Diznilenda u vaš dom

Uskoro, najmagičnije mesto na Zemlji možda više neće biti samo Diznilend, već i vaš sopstveni dom!

Čuvena kompanija Disney je lansirala svoj prvi brend kućnog pribora pod nazivom Disney Home. Sudeći po prvim informacijama, radi se o mestu gde će svi ljubitelji lika i dela zabavnog i medijskog konglomerata moći da pronađu sve njihove postojeće proizvode kao što su dečija posteljina, tapete i dekor, kao i nova izdanja poput nameštaja po meri i brojnih dizajnerskih komada.

Ideja vodilja, bar kada je ovaj projekat u pitanju, je prilično jasna. Pošto su naši domovi odjednom postali važniji nego ikad do sad, želja kompanije je da predstavi novi brend kućnih potrepština koje donose legendarne Diznijeve priče u svakodnevni životni prostor.

photo: dezeen

Kao rezultat toga, dobijamo pravi pravcati Diznijev dom u okviru svoje kuće. Kolekcije će naravno sadržati dizajne inspirisane pričama i likovima iz različitih Diznijevih brendova, uključujući Disney Classics, Pixar, Marvel i Star Wars.

Od ljupkih tufnica Mini Maus do smelih linija Milenijumskog sokola - Disney Home proizvodi su pažljivo dizajnirani da zabavu prenesu u funkcionalnost. Kompanija kaže da će biti dostupnih proizvoda u svakom stilu enterijera i budžetu. Na primer, za luksuzno tržište, sarađivali su sa kreativcima kako bi napravili predmete koje baš i ne biste očekivali da vidite u prodavnici poklona unutar Diznilenda.

photo: dezeen

Tu su, primera radi, preslatke elegantne figurice u obliku Mikija Mausa, zatim ćilimi i prostirke koje dočaravaju sofisticiranu estetiku poznatih i dragih likova iz detinjstva - poput Mikija u stilu pop-arta, ili neki apstraktniji modeli.

Disney Home je već lansiran u Velikoj Britaniji i Evropi ranije ovog meseca, dok je početak rada u SAD planiran za drugi deo 2022. godine.

Povezane teme