Dhyan ležaljke kao stvorene za uživanje

Smestite se udobno, zatvorite oči i prepustite se zen trenutku.

Jer život je ipak samo jedan i vredan je tih malih hedonističkih trenutaka. Ipak je on mnogo više od konstantne brige oko budućnosti. Zahteva od nas da se ponekad okrenemo k sebi, ka svojim unutrašnjim težnjama i ispunjenju naših fantazija. U tom pogledu vam danas predstavljamo vrlo neobičan komad nameštaja, sa kog je vrlo izazovno ustati kada jednom utonete u taj čarobni zen svet.

Stvorena od strane Dhyan Chaise dizajn studija ova ležaljka je osmišljena sa ciljem da omogući da isključimo sve svoje negativne misli i uronimo u čarobni svet relaksacije. Inspirisan drvetom Bude i japanskim zen vrtovima, koncept ove ležaljke spaja moderan dizajn sa tradicionalnim istočnjačkim filozofijama unutrašnjeg mira. Ova ležaljka povezuje ljude sa prirodom na direktan način, dajući im priliku da dostignu zen fazu. Izrada ove ležaljke je pre svega bila okrenuta ka smanjenju stresa koji sve više pritiska savremeni svet.

Ležaljka ima tri režima rada – strandardni mod, režim bazena i režim bašte. "Dhyan" u prevodu znači kontemplacija i posredovanje, što je poslužilo kao ključna ideja za dizajn ove ležaljke. Na kraju napornog radng dana ne postoji ništa lepše od ležanja u ovakvoj jednoj zen ležaljki koja još dodatno ima policu za vaše omiljene knjige ili osvežavajuće piće. 

Ako ste više ljubitelj zelenila, mod bašte vam omogućava da zasadite biljke po želji u svom okruženju i uživate u njihovoj blizini, predivnim bojama i mirisima.

Ž.J.

Izvor: Designboom

Povezane teme