Dekorativan i koristan: zidni sto koji štedi prostor u vašem domu

Više slika

Više slika

Oni koji imaju ograničen prostor kod kuće uvek će biti u potrazi za nameštajem koji može imati više namena.

Neki komadi nameštaja mogu imati dvostruke funkcije, dok postoje oni koji mogu biti i dekorativni i korisni. Postoje i oni koji se mogu brzo ukloniti kada se ne koriste, tako da vam daju više prostora, a istovremeno čine da ograničeni prostor koji imate izgleda bolje. Pronalaženje nečega što može da uradi sve to može biti izazov, ali postoji mnogo kreativnih dizajnera nameštaja koji su spremni za taj izazov.

Flow zidni sto je nešto što bi moglo da ispuni sve te zahteve kada je u pitanju odabir savršenog komada nameštaja. Kada je sklopljen i presavijen, izgleda kao umetničko delo na vašem zidu sa svojim minimalističkim, geometrijskim oblikom. U početku je to ravno platno, a kada ga otvorite, izgleda kao „spiralna gusenica“, ali ubrzo shvatate da se zapravo pretvara u sto na kome možete da radite, čitate ili pišete. Uprkos svojoj multifunkcionalnosti, ima prilično jednostavan dizajn koji je takođe održiv.

Da bi se iz savremenog umetničkog dela na vašem zidu pretvorio u funkcionalan komad nameštaja, sve što treba da uradite je da ga rasklopite i okrenete oko svoje ose. Postoje šarke koje pomažu da se pretvori iz pravog malog umetničkog dela u praktičan radni sto. Od dizajna ravnog pakovanja, on postaje sto na kome možete da radite, da se opustite ili čak jedete ako nemate trpezarijski sto u svom stanu. 

Kada završite sa korišćenjem i želite da imate više prostora u svom domu, možete ga jednostavno vratiti i ponovo će postati deo dekoracije vaše kuće. U stvari, čak i kada se rasklopi u radni sto, i dalje dobijate prilično lep komad nameštaja koji neodoljivo podseća na bambusove grane, ali u manjem obimu.

Ne bismo imali ništa protiv da ovaj zanimljiv stočić krasi naše zidove, šta vi kažete za ovaj dizajn?

Povezane teme

08.04.2024 Nameštaj

Uvedite prolećnu svežinu u dom: nameštaj u žutoj boji kao savršen dodatak

Žuta je boja koja odražava sunčanu stranu života, radost i optimizam - savršena za doček proleća. Korišćenje nameštaja u žutoj boji može transformisati prostor i stvoriti atmosferu...

05.04.2024 Nameštaj

Inovativni nameštaj od recikliranih teniskih loptica

Ovi komadi nameštaja, za koje je zadužena dizajnerka Matilda Vitok, ne samo što oživljavaju prostor svojim jedinstvenim dizajnom, već i naglašavaju važnost održivosti u industriji...

02.04.2024 Nameštaj

Inovativna kolekcija 3D štampanih stolova za kafu

Minimalistički, ali elegantni dizajni čine stolove za kafu savršenim umetničkim središtem za svaki prostor, nudeći dizajn koji izaziva razmišljanje i otvara um mogućnostima održivo...

30.03.2024 Nameštaj

Elegantne i praktične zidne fioke štede i ulepšavaju vaš prostor

Umesto klasičnih kutija koje zauzimaju podni prostor, ove fioke koriste slobodan prostor na zidovima, ostavljajući vaš pod čistim i slobodnim.

27.03.2024 Nameštaj

Umetnost modularnog i funkcionalnog dizajna nameštaja

Paulinova estetika je veoma prepoznatljiva, jedinstvena mešavina japanske i skandinavske jednostavnosti sa američkom funkcionalnošću iz sredine veka.

24.03.2024 Nameštaj

Bud: šarena i razigrana alternativa dosadnim kancelarijskim stolicama

U nastojanju da unesu osveženje u dizajn standardnih kancelarijskih stolica, skandinavski brend Fora Ferm predstavlja Bud stolicu.

21.03.2024 Nameštaj

Bamba sofa: savršen sklad stila, udobnosti i funkcionalnosti

Sa kontinuiranim tubularnim jastucima koji se nežno protežu, ova originalna sofa predstavlja savršen spoj stila, udobnosti i funkcionalnosti.

18.03.2024 Nameštaj

Revolucionarna kolekcija tapaciranog nameštaja koja nudi vrhunsku udobnost

Potencijal i obim za Dotti kolekciju su neograničeni, a raznovrsne konfiguracije se mogu kreirati u skladu sa različitim kancelarijama i njihovim različitim zahtevima.

15.03.2024 Nameštaj

Prvi komad nameštaja napravljen od čelika bez fosila

Ovaj komad nameštaja ne samo da predstavlja estetski i funkcionalni vrhunac, već takođe snažno naglašava predanost održivom načinu života.

12.03.2024 Nameštaj

Otkrijte zašto je nameštaj od kože simbol luksuza i stila koji traje vekovima

Sa svojom trajnošću, udobnošću i estetskom privlačnošću, nameštaj od kože ostaje popularan izbor za one koji cene kvalitet i eleganciju u svom domu ili poslovnom prostoru.

09.03.2024 Nameštaj

Stolice bez šrafova koje se mogu slagati kako bi se uštedio prostor

Zahvaljujući svojoj bazi sa četiri noge nalik kompasu, Stack stolicu možete slagati jednu na drugu skoro do beskonačnosti.