Da li je BonBaron Sherpa zaista najudobnija fotelja na svetu?

BonBaron Sherpa je zanimljiv naziv za fotelju podjednako zanimljivog izgleda – onu koja će vas naterati da se zapitate “da li sedim, ili lebdim nebom”?

Možda baš zato proizvođači ove fotelje odmah na početku postavljaju pitanje: da li ste ikada zamišljali kakav bi bio osećaj sedeti na oblaku u svojoj dnevnoj sobi? Čini se da ova mekana i “mazna” fotelja ima odgovor na to pitanje. Zahvaljujući svom krajnje neformalnom i veselom dizajnu ona vas tera da poletite pravo u nebo, direktno iz svoje dnevne sobe!

Iako nas na trenutke podseća na klasične “lenje” fotelje, ova velika mekana ležaljka je posebno dizajnirana da pruži mnogo veću udobnost. Sa snažnim jezgrom koje garantuje uspravan oblik i punjenjem koje se sastoji od meke pene i posebne tkanine, BonBaron Sherpa je čvrsta tamo gde želite, a meka tamo gde vam je potrebna.

I to nije sve! Dve trake za vezivanje koje izlaze iz ogromnih dugmadi na leđima omogućavaju lako podešavanje naslona ove fotelje. To vam omogućava da je postavite prema sopstvenim željama i uživate u njoj još više.

Pošto je izdržljiva i čvrsta, ova fotelja je idealna za vašu dnevnu sobu, ali podjednako dobro može funkcionisati i u spavaćim i dečjim sobama. Gde god da je postavite budite sigurni da može izdržati svakodnevne avanture prosečne porodice, a dolazi u dva zemljana tona kako bi obogatila svaki enterijer.

photo: fatboy

Povezane teme