Čuvari vašeg nasleđa - MIMCO studio

Ukoliko na tavanu ili podrumu svoje kuće posedujete davno zaboravljeni i već “otpisani” komad nameštaja, poput stare beržere koju vam je baka poklonila, nemojte je ni slučajno baciti…Ona može ponovo zablistati u punom sjaju i ulepšati omiljeni kutak vašeg doma. Sve što joj treba su stručnjaci, koji će joj podariti novi život.

Nekada se reč restauracija odnosila samo na popravljanje antičkih predmeta ili slika koje je trebalo očuvati od propadanja, a danas je ta umetnost transponovana i na nameštaj. Živimo u instant eri, a brzo izgustirati nešto je postalo moto savremenog društva. Čuvari vašeg nasleđa su tu. U pitanju je MIMCO studio koji će vaš nameštaj oplemeniti autentičnošću, koloritom i originalnošću i pružiće vašim omiljenim komadima drugu šansu za život.

U ovom studiju, sve je moguće. Nepomirljivo, postaje pomirljivo tako da vaše stilske fotelje i stolice zadržavaju svoj oblik i formu, ali dobijaju novu dimenziju i mogu biti ekcentrične ili futurističke. MIMCO studio je mesto na kojem se ukrštaju zanatlijska tradicija majstora sa vizionarstvom umetnika. Kombinacijom ovih umešnosti dobijaju se originalni komadi nameštaja, na koje ćete biti ponosni.

Umetnici MIMCO studija vešto kombinuju boje i materijale igrajući se luksuznim plišom sa underground grafitima, spajaju zastave, nitne,različite motive u neverovatne primerke koji postaju mala remekdela budućih vlasnika. Jednostavno oni će realizovati šta god poželite.

Koristeći najsavremeniju tehnologiju digitalnog veza, vaša fotelja iz 60-tih godina prošlog veka dobija dvostruki efekat - retro, sa primesom futurizma, zbog kombinacije boja i korišćenih motiva.

Savremeni čovek je željan unikatnih formi, jer u moru industrijski štancovanog nameštaja, ne pronalazi ništa sa čime bi mogao da se identifikuje. Neretko, za velike sume novca u prodavnicama nameštaja kupujemo komade koji su kratkog veka, a i kvalitet nije ono što je nekada bio.

Zato u MIMCO studiju oživljavaju stare klasične zaboravljene forme u kombinaciji sa futurističkim linijama, stvarajući bezvremene komade.

Ovde se vodi računa o svakom detalju, šavu, preciznosti, koloritu i tehnici. Sve mora biti savršeno kako bi budući vlasnik otišao zadovoljan i sa osmehom.

O dugoj tradiciji i umešnosti MIMCO studija govore primeri enterijera koje su do sada opremali, a to su: Kovnica novca, Narodna banka, restoran – Klub Jelena, Eksim banku (opremanje 35 ekspozitura), BK fondacija, hotel Prag u Beogradu, hotel Mažestik ...


MIMCO studio je poseban zbog svojih mogućnosti izrade nameštaja po zamisli klijenata, a suština poslovne politike je mala zanatska proizvodnja, koja svaku skrivenu želju može pretvoriti u realnost. Zahvaljujući tome, vaša stvarnost dobija drugačiju dimenziju, a vaši enterijeri postaju nalik na izložbene prostore nekih svetskih umetničkih galerija.

Više informacija možete pronaći ovde >>> MIMCO studio


Povezane teme