Cubric by Riflessi – ovako izgleda kredenac budućnosti

Sa odsjajem metala, dijamantskim rezovima i prilagođenim dizajnom sa posebnim efektima, ova komoda je simbol novog savremenog stila u savršenoj mešavini funkcionalnosti, izrade i čiste inovacije.

Kao i kod klasičnih kredenaca, Cubric by Riflessi ima drvenu konstrukciju, ali postoje ručno sklopljena, svetlo obojena čelična vrata koja pružaju neočekivan i izuzetno savremeni izgled. Komoda sa troja vrata i vrhom i strukturom od drveta dostupna je u raznim bojama, sjajna ili mat lakirana bela ili od keramike sa pet završnih obrada. Vrata su izrađena od zanatski presavijenog čelika u obliku dijamanta koji je ofarban u različite boje: bela, grafit, mesing, roze zlato, kobalt ili sjajni titan. Kolekciju upotpunjuje ormarić Cubric Quadrotto.

Komada je delo italijanske kompanije Riflessi koja se uvek fokusirala na ravnotežu između estetike, funkcije i izrade, s osvrtom na inovacije u kvalitetu. Brend koji je isključivo Made in Italy, neprestano ulaže u istraživanje novih materijala i tehnologija, posebno se fokusirajući na oporavak i promociju drevnih zanatskih tehnika i filozofiju „lokalnog izvora“ sa mrežom specijalizovanih lokalnih dobavljača.

Povezane teme