Čiviluk za sve prilike

Uštedite prostor višenamenskim komadom nameštaja…

Možda stalak za cipele jednostavno nije dovoljan da u potpunosti organizujete svoj foaje, oblast u kući kroz koju prolazimoa redovno, a da ne pominjemo zimsko doba kada treba odložiti i jakne i kapute od gostiju.

Dizajner iz Toronta, Jason van der Burg - Urbanvorm Design kreirao je višenamenski komad nameštaja koji služi za odlaganje stvari.

Napravljen je od čvrstog tvrdog drveta. "Leaning Loop" služi za vešalice, a takođe ima i funkciju police i ogledalo, magnetnu tablu, stalak za ključeve i cipelarnik.

Za ovaj komad nameštaja neophodan je zid koji preuzima najveći deo zadataka - na osnovu police i čuva savršenu ravnotežu. Mali branici na zadnjoj površini i dnu osiguravaju da zid neće biti oštećen. Odlično se uklapa u malim stanovima, hodnicima, spavaćoj sobi, kupatilu ili kancelariji. Generalno, gde god vam je potrebno.

Ono što je zaista dobro, ova vešalica tipa "sve u jednom" - je kompaktna. U modernim stanovima koji nisu toliko prostrani, stalak u hodniku je preko potreban. Oslanjajuća vešalica može biti kao osnovno mesto da stavite jakne, ali je takođe možete smestiti u ostavi i koristiti prema potrebi kada imate goste.

Povezane teme