Bezvremenska uzglavlja za krevete sa krilima

Krevet u spavaćoj sobi predstavlja njen centralni deo.

Ako ste pred odlukom o kupovini bračnog kreveta, treba da imate na umu da će on u velikoj meri definisati dati prostor. To znači da on treba da bude u skladu sa stilom koji se proteže kroz vaš dom, kao i da bude mesto na kom vam je zadovoljstvo da se odmarate i spavate. Ako ste voljni da odete korak dalje od klasičnih kreveta, naša preporuka je da obratite pažnju na bezvremensku ideju u pogledu kreveta sa uzglavljima u obliku krila. Popularna wingback uzglavlja predstavljaju vrlo odvažnu odluku koja unosi osećaj stila i elegancije u spavaću sobu. Ako vam je potrebno malo inspiracije ostanite sa nama u redovima koji slede.

PREVELIKA UZGLAVLJA SA KRILIMA

Ako želite zaista upečatljiv i otmen prizor u vašoj spavaćoj sobi, potražite oversized uzglavlja sa krilima. Ova uzglavlja su u većini slučajeva presvučena kožom, somotom ili nekim drugim tkaninama što im daje još zanimljiviji izgled. Takođe ukoliko se kroz vašu spavaću sobu proteže neutralni kolor, ne oklevajte da potražite krevet sa uzglavljem čija krila su u nekoj smeloj boji. Stvaranje kontrasta je uvek dobra ideja za buđenje atmosfere.

UZGLAVLJA SA KRILIMA STANDARDNE VELIČINE

Ukoliko pak odaberete uzglavlje sa krilima standardne veličine i ono će u datom prostoru delovati jednako odvažno. Ako ne želite da preopteretite prostor odaberite neku neutralniju boju uzglavlja poput bele, bež, krem ili sive, a za akcentne varijante su vam na raspolaganju sve druge boje. Savršeno u celoj priči je što ova zglavlja možete sa lakoćom uklopiti u širi spektar modernih uređenja životnog prostora od glam, preko eklektičng, pa sve do shabby chic.

Ž.J.

Izvor: Shelterness

Povezane teme