Bele sofe za vedre dnevne sobe

Bela sofa predstavlja veoma sporni komad, posebno zbog toga što je tradicionalni predmet već toliko dugo da je postala dosadna...

Druga mana ovakvog nameštaja jeste teško održavanje, odnosno previše ćišćenja, što je čini previše lošom idejom za porodice sa decom i kućnim ljubimcima. Međutim, uprkos svemu, bele, sofe, kauči i ugaone garniture, predstavljaju bezvremene klasike i danas je moguće pronaći komade koji se ističu i odskaču od tipičnog izgleda u dnevnoj sobi.

Duplirajte sofe

Jedna bela sofa može delovati dosadno i previše obično, ali dupliranje primeraka može doneti pozitivan efekat. Svaki prostor može uživati prednosti posedovanja dve sofe, dok je bela boja njihov univerzalni deo koji se sa lakoćom uklapa u bilo koji stil enterijera. Dve bele sofe će se uklopiti u bilo koji ambijent, od minimalističkog do bezvremenog, dodatno se uklapajući sa bilo kojom šemom dekora, takođe.

Celokupna prostorija može biti potpuno bela, monohromatična ili čak nešto tamnija, jer će bela sofa pružati savršen kontrast u oba slučaja. Posedovanje drugačijih šema boja ne predstavlja bilo kakav problem, jer je bela veoma kompatibilna, a sve što je potrebno jeste da postavite svoje sofe jednu naspram druge.

Unikatne bele sofe

U slučaju da ne možete postaviti dve bele sofe, nemojte misliti da će vaša dnevna soba postati manje interesantna. Moderni dizajneri kreiraju neverovatne bele i akcentovane sofe, koje ne samo da izgledaju neobično, drugačije i prelepo, već ujedno stvaraju centralnu tačku prostora. Ovde ne mislimo samo na ugaone dugačke komade u beloj boji, već savršenim zakrivljenim sofama koje će ulepšati vaš prostor.

Sa druge strane, možete pronaći geometrijske dugačke sofe namenjene savremenim i minimalističkim prostorima ili prefinjene bele kauče sa dopadljivim ivicama, na metalnim bazama, koji se ujedno ističu ka savršeno rešenje za sofisticirane i glamurozne enterijere.

N.Đ.

Izvor: DigsDigs

Povezane teme