Baršunast nameštaj za uređenje savremenog doma

Baršun poznatiji kao pliš ili somot je vrsta vrlo mekog i elegantnog materijala, koji se ove godine vraća na svetsku scenu, i to ulazeći na velika vrata.

Njegova lepota je u izražajnosti i neverovatnom stilu koji donosi jednom savremenom domu. Ako želite da svom okruženju podarite spektakularan izgled, naša preporuka su vam baršunasti komadi nameštaja.

Šik i u trendu, ovi detalji daju rafiniran dodir svakom prostoru. Bilo da vašim enterijerom preovladava moderan, boho, minimalistički ili rustičan stil, ovakav nameštaj može da mu da finalni pečat. 

Dovoljan je samo jedan komad nameštaja ovog tipa da započne jednu lepu priču. On može začiniti prostor tačno neophodnom dozom elegancije i stila. Gotovo da je nemoguće izdvojiti stil enterijera u koji se ovaj nameštaj ne bi uklopio. Roze baršunasta stolica doprineće šik izgledu prostora, a ružičast baršunasti kauč, biće predivna inspiracija.

Smaragdne boje, mornarsko plava i izražajan ljubičasti ton baršunastog namešaja, pretvoriće jedan sasvim običan prostor u vrlo raspoložen i atraktivan. Neutralna trpezarija sa stolicama koje su tapacirane baršunom i oplemenjene mesinganim nogarama izgledaće poput bajkovitog prizora.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Nameštaj

Povezane teme