5 ključnih prednosti modularnih sofa

Imate mali prostor a velike želje kada je izbor nameštaja u pitanju? Ne brinite, modularne sofe nude rešenje i za ovaj problem!

Svi oni koji žive u malim kućama ili stanovima znaju da savršeni izbor nameštaja može da postane prava gnjavaža! Da budemo precizniji, to često znači mnogo kreativniji pristup opremanju doma odnosno pokušaj spajanja funkcionalnosti i željenog stila. Kao rezultat toga, modularni segmenti su postali sve popularnije rešenje za dobijanje idealnog rasporeda sedišta uz maksimalnu funkcionalnost.

Modularni segmenti generalno dolaze u opcijama koje vam omogućavaju da kreirate savršeno podešavanje za svoju sobu i preuredite je kako vam odgovara. Evo ključnih prednosti modularnih sekcija koje treba razmotriti pre kupovine:

BOLJA ISKORIŠĆENOST PROSTORA

Sa modularnim pregradama možete dobiti tačniju veličinu za svoj prostor. Kada pokušavate da uredite svoj nameštaj u manjoj prostoriji, često postoje karakteristike koje remete proces: uglovi, prozori i vrata. Upravo ove probleme možete lako rešiti postavljanjem modula koji se tačno uklapa u prostor gde obična sofa ne bi mogla da stane. Ovo vam omogućava da maksimalno iskoristite svoj prostor uz dodavanje sedišta kojima neće biti teško manevrisati svaki put kada uđete u prostoriju.

VEĆA RAZNOVRSNOST

Korišćenje modularnog preseka će vam dati veću fleksibilnost u pogledu konfiguracije koja vam je potrebna za najbolju funkcionalnost. Primera radi, ako očekujete goste, modularni delovi nude razdvajanje što vam omogućava da postavite module tako da vaši gosti mogu da sede jedan naspram drugog, a ne jedan pored drugog. Možete čak dodati i otoman koji će služiti kao improvizovani sto za hranu ili piće. Pomeranje modula je mnogo lakše nego pomeranje sofe - to može čak i jedna osoba!

VEĆA UDOBNOST

Ponekad biste možda želeli da legnete i opustite se. Ako vam je potrebno dodatno mesto za iznenadnog gosta ili volite da zaspite dok čitate ili gledate TV, sekcija sa modulom ležaljke je savršen odgovor za vaše potrebe.

LAKO POMERANJE

Kada dođe vreme za selidbu, prva muka sa kojom se ljudi obično susreću je pokušaj da pomerite velike komade nameštaja. Modularni segmenti omogućavaju da se vaš raspored sedišta lako rastavlja i transportuje na vašu novu lokaciju. Pored toga, pojedinačne delove je mnogo lakše zaštititi dok ih pomerate u poređenju sa svim drugim opcijama.

MANJI TROŠKOVI ZAMENE

Iako se većina kvalitetnog nameštaja pravi tako da traje doživotno, povremeno se ipak dešavaju nezgode. Ako se to desi, modularna sekcija omogućava zamenu samo modula koji su oštećeni, što je znatno jeftinije od zamene cele sofe. Pored toga, neke modularne sekcije takođe dolaze sa jastucima koji se mogu ukloniti, tako da održavanje vašeg modularnog preseka postaje još isplativije.

Izvor: hay

Povezane teme