10 razloga zbog kojih je stakleni stočić prava stvar za vaš dnevni boravak

Staklo je sinonim modernog stila, šik i prefinjenog izgleda, predstavlja savršen način dodavanja osvežavajućih elemenata enterijerima, koji mogu da variraju od rustičnih do glamuroznih...

Mnogi stakleni stočići za kafu dolaze sa duplim pločama, koje su neverovatno funkcionalne i efikasne. Ove uparene ploče možete koristiti kao prostor za odlaganje ili izlaganje različitih predmeta. Gornje površine stolova za kafu mogu dolaziti u različitim kombinacijama, od kojih jedna uklapa donju drvenu sa gornjom staklenom pločom, ili ploču bilo kog drugog materijala sa staklenom, dok se kao opcija javlja i mogućnost izbora dve staklene ploče stola.

Ukoliko vam je potreban glamurozan sto, opredelite se za pozlaćeni ili mesingani ram, ali, ako je udoban osećaj ono za čim tragate, izaberite drvene donje delove sa nogarama od istog materijala i staklenom pločom. Mlečna stakla dodaju šik izgled u enterijer bilo kog stila, dok prozirna čine da predmeti ispod stola izgledaju lepo. Postoji takođe i opcija staklenog stočića za kafu skulpturalnog obličja, a ona predstavlja pravi izbor ukoliko njime želite da kreirate centralnu tačku prostora.

Stolovi sa jednom staklenom pločom automatski čine da se njihovi nogari ističu, tako da su oni idealan izbor ukoliko se opredelite za kreativnu bazu ili nogare. Duborezi u drvetu, metal art deko stila ili lakonski tamno ofarbane drvene nogare, mogu biti jasno vidljive ispod jedne staklene ploče. Ako izaberete unikantu i asimetričnu bazu stola, geodetske forme i kristali predstavljaju aktuelan trend u njihovom dekorisanju, međutim, kada vaš nameštaj nije previše nizak, prostor ispod ploče možete koristiti za postavljanje taburea ili gomile prekrivača.

Stakleni stolovi dodaju stil i namenu vašem dnevnom boravku ili bilo kojoj drugoj prostoriji u domu. Ovakvi komadi nameštaja mogu biti uklopljeni u bilo koji stil dekora, a u galeriji vam predstavljamo neke od najboljih stolova i njihovih kombinacija...

Povezane teme

22.04.2024 Nameštaj

10 kompaktnih sofa za male stanove

Bez obzira na to da li je opuštanje vaš omiljeni hobi, ovi komadi nameštaja pružaju isti nivo udobnosti kao i njihovi veći pandani.

19.04.2024 Nameštaj

Ova neobična stolica je simbol nade na deponijama punim plastike

Minimalistički dizajn i raznovrsne boje čine ovu stolicu savršenim dodatkom za svaki enterijer, dok njena ekološka priča inspiriše ljude širom sveta da razmisle o svojoj potrošnji...

16.04.2024 Nameštaj

Revolucionarni modularni nameštaj za prilagodljive prostore

Inspirisan idejom građevinskih blokova, ovaj sistem nameštaja predstavlja kreaciju koja zaslužuje posebnu pažnju.

11.04.2024 Nameštaj

Klik-klak nameštaj: savršen spoj praktičnosti i elegancije u vašem domu

Klik-Klak je neosporno najjednostavniji i najefikasniji mehanizam za pretvaranje kreveta u sofu i obrnuto.

08.04.2024 Nameštaj

Uvedite prolećnu svežinu u dom: nameštaj u žutoj boji kao savršen dodatak

Žuta je boja koja odražava sunčanu stranu života, radost i optimizam - savršena za doček proleća. Korišćenje nameštaja u žutoj boji može transformisati prostor i stvoriti atmosferu...

05.04.2024 Nameštaj

Inovativni nameštaj od recikliranih teniskih loptica

Ovi komadi nameštaja, za koje je zadužena dizajnerka Matilda Vitok, ne samo što oživljavaju prostor svojim jedinstvenim dizajnom, već i naglašavaju važnost održivosti u industriji...

02.04.2024 Nameštaj

Inovativna kolekcija 3D štampanih stolova za kafu

Minimalistički, ali elegantni dizajni čine stolove za kafu savršenim umetničkim središtem za svaki prostor, nudeći dizajn koji izaziva razmišljanje i otvara um mogućnostima održivo...

30.03.2024 Nameštaj

Elegantne i praktične zidne fioke štede i ulepšavaju vaš prostor

Umesto klasičnih kutija koje zauzimaju podni prostor, ove fioke koriste slobodan prostor na zidovima, ostavljajući vaš pod čistim i slobodnim.

27.03.2024 Nameštaj

Umetnost modularnog i funkcionalnog dizajna nameštaja

Paulinova estetika je veoma prepoznatljiva, jedinstvena mešavina japanske i skandinavske jednostavnosti sa američkom funkcionalnošću iz sredine veka.

24.03.2024 Nameštaj

Bud: šarena i razigrana alternativa dosadnim kancelarijskim stolicama

U nastojanju da unesu osveženje u dizajn standardnih kancelarijskih stolica, skandinavski brend Fora Ferm predstavlja Bud stolicu.

21.03.2024 Nameštaj

Bamba sofa: savršen sklad stila, udobnosti i funkcionalnosti

Sa kontinuiranim tubularnim jastucima koji se nežno protežu, ova originalna sofa predstavlja savršen spoj stila, udobnosti i funkcionalnosti.

18.03.2024 Nameštaj

Revolucionarna kolekcija tapaciranog nameštaja koja nudi vrhunsku udobnost

Potencijal i obim za Dotti kolekciju su neograničeni, a raznovrsne konfiguracije se mogu kreirati u skladu sa različitim kancelarijama i njihovim različitim zahtevima.

15.03.2024 Nameštaj

Prvi komad nameštaja napravljen od čelika bez fosila

Ovaj komad nameštaja ne samo da predstavlja estetski i funkcionalni vrhunac, već takođe snažno naglašava predanost održivom načinu života.

12.03.2024 Nameštaj

Otkrijte zašto je nameštaj od kože simbol luksuza i stila koji traje vekovima

Sa svojom trajnošću, udobnošću i estetskom privlačnošću, nameštaj od kože ostaje popularan izbor za one koji cene kvalitet i eleganciju u svom domu ili poslovnom prostoru.

09.03.2024 Nameštaj

Stolice bez šrafova koje se mogu slagati kako bi se uštedio prostor

Zahvaljujući svojoj bazi sa četiri noge nalik kompasu, Stack stolicu možete slagati jednu na drugu skoro do beskonačnosti.