10 najboljih malih stolova za vaš radni prostor

Bilo da ste kojim slučajem dizajner entuzijasta, ili jednostavno želite da osposobite svoj prostor za rad, želećete da vidite ovu poslednju kolekciju dobrog dizajna koji je postao popularan širom sveta, jer vaša kuća mora da reflektuje vaš dobar ukus i naklonost čistom, savremenom dizajnu.

Ali avaj, vi i dalje radite svoj posao iz kreveta, na uglu vašeg trpezarijskog stola, ili na kuhinjskom šanku. Vreme je da očistite sto i prenesete svoj posao na mesto koje je njemu i namenjeno. Ako nemate celu prostoriju koju biste mogli da izdvojite za kompletnu kućnu kancelariju, pogledajte primere 10 najboljih malih radnih stolova koji se mogu naći na tržištu, koji su ujedno jako pristupačni i dovoljno lepi kako bi se držali sami za sebe kada se nađu između drugih elemenata u celokupnom dizajnu enterijera, i kreirani su tako da mogu da stanu gotovo svuda.

1. Christina Liljenberg Halstrøm Georg Console Table

Dimenzije: 35.5 Š x 12.75″ D x 28.75″ V

Ovaj uglađeni Georg Console Table je višenamenski komad nameštaja čistog i bezvremenskog skandinavskog dizajna. On može da funkcioniše ne samo kao mali sto, već takođe i kao stočić koji se nalazi na ulaznom delu vašeg doma, ili čak kao mali sto za ručavanje, dok se kompatibilna stolica koja ide uz njega kupuje odvojeno. Mala dubina ga čini perfektnim za upotrebu prilikom pisanja, ili rada na laptop računaru. Dostupan je u hrastovom i crnom finišu.

2. Orange 22 Minimal Float Wall Desk

Dimenzije: 36″ Š x 16″ D x 10″ V

Kada je najvažnija podna površina, prelepi minimalistički sto kakav je Minimal Float Wall Desk, predstavlja pisaći sto perfektnog dizajna. Nerazmetljivi sto klizi napolje i pametan sistem žičanog upravljanja održava sve na svom mestu, na vama je samo da privučete stolicu, koristite tabure ili hoklicu koja može lako da se smesti ispod njega. Dostupan je u furniru sa satenskim finišem, orahovog ili hrastovog drveta, crnoj, beloj, ili crvenoj boji.

3. Heckler Design OneLess Desk

Dimenzije: 38.5” Š x 12” D x 30.5” V

OneLess Desk čini dva stola u jednom i dizajniran je tako da čuva što je moguće više dragocenog podnog prostora sa svojom jedinstvenom konstrukcijom sličnoj ptičijem gnezdu. Uvucite donju ploču ispod gornje kako biste povratili veoma bitne kvadratne metre, ili izvucite donju radnu platformu kada vam je potrebna dodatna površina. Gornji deo stola je dizajniran kako bi držao kompjuterski monitor, dok se vaš miš i tastatura nalaze na donjem delu. Dvokomponentni sto je napravljen od dvanaest koloseka čelika i dolazi u četiri različite boje.

4. Target Techni Mobili Writing Desk

Dimenzije: 47” Š x 19.5” D x 30.5” V

Techni Mobili Writing Desk kompanije Target, predstavlja savremen dizajn, sa okruglim stranama zarad organskog i modernog izgleda. Kreiran je od brezovog laminata sa čeličnim ramom, poseduje dve fioke na izvlačenje i kasetu za tastaturu. Multifunkcionalni sto je takođe dostupan i sa belom fiokom kako bi obezbedio izgled u dva tona.

5. Blu Dot Desk 51

Dimenzije: 56″ Š x 24.5″ D x 31.5″ V

Blu Dot’s Desk 51 može biti savršen savremeni sto, posebno u svetloj i zavodljivo crvenoj boji. Ima površinu od projektovanog i lakiranog drveta, podržanu dramatičnim čeličnim nogarima koji su obloženi košuljicom od aluminijumskog praha. Dizajn podupirućih nogara i otvorenih polica je dovoljno vredan modernog muzeja, ali će takođe izgledati podjednako fantastično u bilo kom savremenom domu. Ako ste više ljubitelj neutralnih boja, Desk 51 je takođe dostupan i u boji škriljca, slonovače, sivoj ili beloj boji.

6. CB2 Helix Acacia Desk

Dimenzije: 30″ Š x 20″ D x 29” V (70″ do vrha rama)

Onda kada imate više prostora na zidu nego na podu, i manji budžet, ovaj pametni sto je pravo rešenje za vas. Njegove tri fiksirane police od javorovog drveta i obojene u braon boju su dizajnirane na način kako bi kreirale efekat merdevina. Glomazan, ali pre svega lagan ram od karbonskih cevi obloženih prahom, pruža pomalo industrijski izgled ovom stolu. Uz njega možete kreirati i policu za knjige koja dolazi iz kolekcije CB2’s Helix Acacia Desk, koju možete postaviti sa bilo koje strane i koja se savršeno uklapa u njegov dizajn.

7. Ikea Besta Burs Desk

Dimenzije: 71” Š x 15.75″ D x 29.25” V

Ovo je najveći od najmanjih stolova koji se takmiče u ovoj kategoriji, ali Ikein Besta Burs Desk sačinjava ovu listu zbog toga što predstavlja brilijantan dizajn onda kada pisaći sto mora da smesti dvoje, ili čak troje korisnika sitnije građe. Pošto je uzak, može biti smešten iza kauča kako bi služio u obe svrhe kao radni i sofa sto. Visokosjajni beli melaminski finiš reflektuje svetlost i daje ovom stolu izgled vrhunskog kvaliteta.

8. Zipcode Design Alexandria Writing Desk

Dimenzije: 42.25″ Š x 21.5″ D x 29.5″ V

Nije potpuno jasno da li je Alexandria Writing Desk zapravo radni sto, ili je elegantni sto kome se urođena pozicija nalazi u predsoblju nadomak ulaznih vrata. Može biti oboje, čineći predivan i raznolik dodatak vašem modernom ili prelaznom dekoru. Čist stakleni vrh dodaje otvoren osećaj prostora, dok kombinacija od dva tona bambusove šperploče, nogari i sjajno bele police daju ovom komadu ažuriran i savremen izgled.

9. West Elm Mid-Century Mini Desk

Dimenzije: 36″ Š x 20″ D x 30″ V

Inspirisan klasičnim skandinavskim dizajnom, Mid-Century Mini Desk je idealan za male prostore. Dizajneri kompanije West Elm su izradili moderan, ali opet vanvremenski komad koji je takođe i ekološki ispravan, predstavljajući deo njihove kolekcije održive i odgovorne seče drveća koja poseduje FSC sertifikat prirodnog drvenog nameštaja.

10. The Container Store Caché Desk

Dimenzije: 42″ Š x 23.5″ D x 29.25″ V

Jednostavnih i čistih linija, Caché Desk poseduje karakteristiku koju će veoma ceniti većina dizajnerskih entuzijasta čiji se glavni fokus nalazi na detaljima i čije će vas narandžaste unutrašnjosti fioka razveseliti podjednako svaki put kada ih otvorite. Konstruisan od jasena sa finišom od orahovog drveta, ovaj sto može da se uklapa sa enterijerima koji variraju u stilu, od zanatskih do srednjevekovnih i savremenih.

Nadamo se da smo vas na pravi način inspirisali da napravite sebi radnu zonu u vašem malom stanu, ili kući, sa pravim i stilskim stolom. Učinite to tako da ne mora da vas košta previše novca, ali da se u isto vreme savršeno uklapa u vaš ambijent i da radi dalje na ulepšavanju vašeg radnog okruženja.

N.Đ.

Povezane teme