Stilska i moderna kolekcija nameštaja za eksterijere

Stilski i moderni komadi nameštaja za eksterijere ne predstavljaju našu želju samo tokom toplijeg dela godine...

Nikada nije kasno, niti prerano razmišljati o nameštaju za eksterijere, a kolekcija koju vam predstavljamo može vam dati prave ideje o opremanju spoljnih površina za sledeću sezonu. Savremena i elegantna linija sastoji se od sofa, stolova i udobnih ležaljki koje svaku otvorenu površinu mogu učiniti posebnom.

Ovde se zapravo radi o dve linije proizvoda dizajnirane od strane Kjare Andreati za italijanski Potocco, koji će nas svakako navesti da sanjamo o toplim letnjim danima i uživanju na terasi. Prva je Ropu i predstavlja seriju malih stočića i udobnih mesta za sedenje predivnih grafičkih detalja, a zatim je tu i Elodie linija, sastavljena od dva troseda izduženih tapaciranih delova i cevastih ramova.

Praćeni niskim pravouganim stočićima za kafu, ovi komadi nameštaja mogu doći i sa okruglim modelima i mestima za sedenje, dok Ropu linija poseduje sve ivice obložene pletenom kožom ili nautičkim kanapima, u zavisnosti od verzije za koju se kupci odluče, od kojih je jedna namenjena eksterijerima, a druga enterijerima. Ploče stolova dolaze kreirane od mermera, crnog stakla ili keramike, osim ukoliko se ne opredelite za tapacirane verzije nalik tabureima, postavljene jastucima sa pletenim ivicama.

Elodie predstavlja udobnu oazu za relaksaciju sa minimalističkim metalnim, cevastim ramom i velikim postavljenim mestima za sedenje, koja deluju gotovo kao da lebde. Elegantan oblik ovog nameštaja savršen je za stvaranje neformalnih zona za sedenje, u bilo kojim uslovima, spremnih da pozdrave svoje goste dizajnom nalik gnezdu.

Elodie je komforna moderna sofa, sastavljena od identičnog metalnog rama kao i ostatak modela iz kolekcije, može biti korišćena napolju i unutra, veoma je izdržljiva i dostupna u nekoliko različitih boja. Ropu je komplet sastavljen od dva stočića za kafu i taburea, kreiranih od pletenih kožnih kanapa ili morskih konopaca.

N.Đ.

Izvor: DigsDigs

Povezane teme