Dočekajte proleće spremni uz prefinjene kolekcije nameštaja

U zavisnosti od hemisfere na kojoj živite i koliko ste blizu ekvatora, možda još uvek možete uživati na otvorenom…

Ako imate sreće da živite u delu sveta gde je Božić beo i hladan, ipak se morate pozabaviti planiranjem za toplije doba godine. Srećom, praznici su prošli, pa naš fokus kada se radi o dekoraciji i opremanju doma može biti usmeren na neke druge stvari. Uskoro će se pojaviti prvi znaci proleća i priroda će ponovo oživeti, tako da je sada idealno vreme da počnemo da planiramo opremanje našeg prostora za uživanje na otvorenom. Oni koji vole da se za svaku priliku spreme na vreme, biće oduševljeni kolekcijom nameštaja za eksterijer, koju nam predstavlja Roberti.

Ovi predivni, savremeni, čak minimalistički dekorativni predmeti mogu se koristiti na natkrivenim terasama, zastakljenim terasama ili dvorištima sa izobiljem hladovine tokom zimskim meseci. Naravno, kako nam se približavaju proleće i leto, ovi komadi nameštaja lako će pronaći svoju idealnu poziciju u vašim vrtovima, baštama i dvorištima. Pametne, prefinjene i luksuzne, ove dve kolekcije će ukrasti pažnju svih prisutnih, dok u isto vreme neće biti previše nametljive.

Ako ste u potrazi za nameštajem sa akcentima boje i urbanism detaljima, Coral Reef linija je idealna za vas. Ona sadrži više opcija, koje uključuju udobne sofe, ležaljke, fotelje i stolice, zajedno sa stočićima za kafu i obedovanje. Možete odabrati jastučiće različitih boja, kako bi se vaš nameštaj uklopio sa temom boja koju negujete.

Nazvati jednu kolekciju nameštaja prestižnom je možda previše pretenciozno, ali Hamptons linija svakako sa sobom donosi neverovatnu količinu stila, koju ravnomerno raspoređuje po celom vašem eksterijeru bez previše truda. U tom smislu, ova linija je zaista prestižna. Ona se zasniva na minimalističkim ramovima, zaobljenim ivicama i predivnoj mešavini bele boje sa svetlim pastelnim nijansama, koje su tople i gostoljubive. Baš kao i Coral Reef serija, Hamptons vam takođe nudi sve – od sofa za eksterijer, do inovativnih stočića za kafu i akcentnih komada.

N.Đ.

Izvor: Decoist

 

Povezane teme