Šik stolice za svaku priliku

Diabla nudi stolice za sve prilike i situacije: od modernih, ležernih do trpezarijskih kolekcija, sklopivih opcija, pa čak i stolica za ljuljanje, a sve to sa atipičnim i jedinstvenim dizajnerskim pristupom.

Svojim neobičnim izgledom savršeno odgovaraju kutku terase ili vrtu, uvodeći hrabar dodir u ambijent ili donoseći svežinu u funkcionalnom okruženju.

Inspirativni dizajn za smele, šarene i kreativne prostore

Ovo je Paleta boja za prostore sa stilom i energijom. Eksplozivni tonovi su u kombinaciji sa neutralnijim opcijama boja u Diabla kolekcijama. Prvi omogućavaju radikalnu reinteminaciju prostora kroz boju dok drugi pružaju elegantniji i sofisticiraniji dodir. Iznenađujuće je kako Clack! i Vent stolice imaju potpuno različite karaktere u zavisnosti od boje. Njihov jednostavan i svestran dizajn odaje određene karakteristike i detalje koji su zaista posebni, kao i kod monohromatskog modela Basic.

 

Kolekcija za ležerne enterijere

Serije Clip i 356 sastoje se od niskih fotelja koje su idealne za opuštene i neformalne prostore. Svojim kompaktnim dizajnom i vijugavom siluetom, zahvaljujući tome što su napravljeni od polietilena koristeći tehnologiju rotacionog oblikovanja, ovo su komadi nameštaja sa iznenađujućim uticajem. Slično tome, puf stolice iz Sail kolekcije izražavaju mekšu verziju iste estetike.

Dizajni za inovativne prostore

Ova iskra za kojom Diabla traga u svim svojim dizajnerskim delima može se jasno videti u kolekcijama kao što su Valentina i Dozequinze, sa svojim elementima za sedenje inspirisanm inovativnim i kreativnim idejama: Valentina kroz  niz fotelja i sofa sa udobnim jastucima i Dozequinze, sa svojim širokim elastičnim trakama koje čine deo sedišta stolice.

 

Ikonični komadi, snažne dizajnerske izjave

Utisak dizajna koji zahteva malo više za transformaciju prostora. Što se tiče kolekcije Lipstick ili stolica Air kolekcije, u pitanju su dva dizajna sa zaobljenom estetikom, mada vrlo različitog karaktera: Lipstick sa svojim pop personalitijem koji izaziva zabavu i šarm dok stolice Air kolekcije imaju izražen arhitektonski kvalitet.

 

Povezane teme