Fantastične ideje za dizajn kabina oko bazena

Leto je najbolje vreme za ativnosti na otvorenom.

Ako pri tom dodate mogućnost plivanja u bazenima na otvorenom, koncept uživanja tokom leta se podiže za jedan stepen na gore. Ako u svom posedu imate bazen, on je sigurno bio vaša primarna tačna u proteklih nekoliko meseci. Provoditi svaki slobodan trenutak kraj bazena, moguće je samo ako u okolini imate zgodnu kabinu koja vas može zaštititi od vreline Sunčevih zraka. U tom pogledu danas vam predstavljamo najlepše dekorisane prostore u okolini bazena, koji su natkriveni i koje zovemo kabine.

MALE KABINE KRAJ BAZENA

Ako posedujete vrlo malo prostora oko bazena, moraćete da budete štedljivi u pogledu organizacije vaše kabine. Ugrađene klupe ili kreveti, sa mekim jastucima i zgodnim prostirkama i zavesama, sve su što vam treba da ukrasite jedan ovakav prostor. Ako volite praktičniju varijantu, uvek možete potražiti sto i stolice od ratana koji deluju veoma privlačno u ovakvim prostorima.

VEĆE KABINE KRAJ BAZENA

Ukoliko raspolažete sa malo većim prostorom u krugu vašeg bazena u dvorištu, pruža vam se mogućnost da napravite kabinu koja će ugostiti kompletnu garnituru za sedenje u sebi. Pletene lampe i podni lampioni na suptilan način mogu da ukrase jedan ovakav prostor i učine ga vrhunskim. Veća kabina može biti mesto za okupljanje cele porodice i rani doručak, pak ručak ili večeru. Pobrinite se da nameštaj bude prikladan za otvorene prostore prilikom čega su preporučljivije svetlije nijanse materijala. Viseće ležaljke su kao stvorene za hedonističke trenutke kraj bazena a njihovo mesto može da bude upravo okvir kabine.

Ž.J.

Izvor: Shelterness

Povezane teme