Bašta spremna za prolećno uživanje

Danas sa vama delimo neke kreativne savete koje morate primeniti ukoliko želite da svoju baštu na vreme pripremite za dolazak proleća...

Ovde ne mislimo na prolećne biljke koje će, htele to ili ne, svojim izgledom svakako oplemeniti izgled svakog dvorišta, vrta ili bašte. Danas se bavimo dizajnom eksterijera na malo drugačiji način i predlažemo vam četiri kreativna a prilično jednostavna načina da ovaj deo svog imanja na vreme spremite za predstojeće prolećno uživanje.

Sa toplijim vremenom, vreme je da oplemenimo naše bašte i balkone kako bismo stvorili zaista šik mesto kako bismo mogli da maksimalno iskoristimo veličanstveno prolećno vreme. Kao i svi najbolji unutrašnji prostori, sjajne spoljašnje površine su slojevite, teksturirane i pune ličnosti, a sve u cilju spajanja funkcije i stila.

Drugim rečima, biće potrebno malo više truda od toga da samo nehajno postavite svoje baštenske stolice ili garnituru u neki kutak dvorišta! Cilj je napraviti originalan stil koji odgovara vama i potrebama vaše porodice kako biste svakodnevno uživali u druženju sa prijateljima, ispijanju kafe na otvorenom ili čitanju vaše omiljene knjige.

« 1 2 3 4 »

Povezane teme