Zašto je samostojeća kada dobar izbor za moderno kupatilo?

Ljubitelji dugih, mirišljavih i toplih kupki se slažu u jednom: prva stvar koju treba obezbediti kupatilu je samostojeća kada...

Odabir prave kade za vaše kupatilo je velika odluka. Naravno, uvek možete izabrati da promenite kadu ako vam se ne dopada nakon nekoliko meseci, ali to može biti skup, dugotrajan i prilično nezgodan poduhvat. Da budemo precizniji – potrudite se da sebi u startu nabavite savršenu kadu kako ne biste imali više štete nego koristi, a ako razmišljate baš o jednom samostojećem modelu, uverite se da ste dobro razmislili o njenim glavnim karakteristikama.

Samostojeća ugaona kada je idealna za manja kupatila jer može uštedeti prostor a da se istovremeno dobije kada iz snova. Uredno postavljanje samostojeće kade u ugao kupatila znači da imate dodatni prostor za ugradnju svih ostalih stvari koje želite, a da pritom ni najmanje ne ugrožavate prostor za odlaganje vaših peškira i toaletnih potrepština. Veća kupatila, međutim, i dalje mogu izgledati sjajno sa ovom vrstom kade, jer možete povećati veličinu celokupnog prostora ili u celu priču uklopiti i drugi nameštaj kako biste popunili prazan prostor.

Sa standardnim kadama koje su pričvršćene na jedan zid u vašem kupatilu, često ste ograničeni na isti dizajn i oblik. Ako smatrate da bi vaše kupatilo trebalo da bude drugačije i jedinstveno prema vašim željama i ukusu, samostojeća kada je odlična alternativa. Možete odabrati da imate kadu nešto veću od uobičajene ili sa višim komadima na određenim stranama za dodatnu udobnost. Možete joj dodati i neke posebne funkcije u zavisnosti od toga da li imate problema sa mobilnošću, ili ako želite da se opustite u kadi, možete uključiti police i prostor za odlaganje.

Ništa ne asocira na moderno kao samostojeća kada, a postavljanje u ugao vašeg kupatila može dodatno poboljšati izgled. Bilo da odaberete zaobljen efekat za svoju kadu ili efekat kvadratnog bloka, lako je postići moderno kupatilo samo uz dodatak ovog stila kade. Ne zaboravite da uzmete u obzir ostatak vašeg kupatila kako biste bili sigurni da se boje, stilovi i oblici vaših odabranih predmeta podudaraju.

Povezane teme