Udovoljite sebi neutralnom paletom boja u kupatilu

Laganim korakom pozdravljamo se s živopisnom jeseni.

Očarani njenom lepotom i pregrštom boja koje nam je donela, željno ćemo je čekati i naredne godine, ali sada na samom pragu zime, potrebno nam je nešto suptilnije. Mirnije zapravo, u manje intenzivnom koloru. Nešto poput snežne beline kojom se zima iz godine u godinu ogrne kada treba da nam se predstavi. Ako ste razmišljali u kom biste pravcu mogli napraviti promenu u svom životnom prostoru i dočekati zimu, savetujemo vam da udovoljite sebi neutralnom paletom boja. Ovog puta govorićemo o njihovoj primeni u kupatilu.

Ono što će vam sigurno goditi u hladnim zimskim danima jeste ulazak u kupatilo koje je nalik na spa centar. Ono u kom preovladava neutralan kolor i koje vam daje priliku da se opustite i sperete sa sebe sav stres i napetost, sve negativne misi i anksioznost. Takođe ono koje će vas ispuniti novom energijom.

KUPATILA INSPIRISANA SPA CENTROM

Ove godine posebnu pažnju privlače kupatila u drveno-belom dekoru. Zahvaljujući drvenom elementu, ona unose prirodan osećaj u prostor, čineći ga vizualno privlačnijim. Bela boja doprinosi proširenju prostora, što je posebno podogno kod kupatila manjih površina. Bela boja je u svakom slučaju dominantna jer opisuje veći deo pozadine, dok luksuzni dekorativni drveni elementi kao i kupatilski nameštaj od drveta stvaraju urbano i opuštajuće okruženje. Cela postavka deluje organski i nadahnuto spa centrom.

Ako se opredelite za neutralnu paletu pri renoviranju vašeg kupatila, dobićete prostor koji će godinama biti u trendu, i svojim šarmom činiti da se u njemu uvek prijatno osećate.

Ž.J.

Izvor: Decoist

Povezane teme