Savršeni lavabo kao tačka na opremanje kupatila

Kako odabrati najbolji lavabo za kupatilo?

Reklo bi se lako, pošto je danas tako mnogo modela na tržištu (da li ste znali da postoji čak i drveni?) a oblik varira od klasičnih pravougaonih, kvadratnih, preko okruglih do ništa manje efektnih elipsastih formi.

Pri odabiru idealnog lavaboa, uvek se najpre moramo voditi veličinom samog prostora. U skladu sa kvadraturom kupatila možemo dozvoliti sebi i detalje poput integrisanog ormarića ili čak male komode koja ujedno može poslužiti i za kamuflažu odvoda ispod samog lavaboa.

A da ne pričamo o tome da je ovakav izbor uvek odličan i zbog dodatnog prostora za odlaganje ostalih potrepština koje svakodnevno koristimo.

Lavabo i sve u vezi sa njim prvenstveno mora biti funkcionalno, ali to ne znači da zbog toga ne može izgledati šik i moderno. Zato se možete poigrati i sa njegovom instalacijom te ga pričvrstiti za zid (takozvani konzolni lavabo), ugraditi ga u ormarić, ili mu dati neko lepo postolje.

Kada je materijal u pitanju, sve je u igri! I kada kažemo sve, mislimo zaista na sve: standardni porcelan, staklo, kamen, beton, metal pa i ono drvo sa početka naše priče.

Vaše je samo da upotrebite svoju maštu i prionete na posao.

Photo: instagram

Povezane teme