SAVOY - Zucchetti

Zucchetti predstavlja Savoy, potpuno novi asortiman slavina, koji izražava savremeni klasičan stil, koji je dizajnirao Matteo Thun sa Antoniom Rodriguezom.  

Elena Zucchetti, direktor Zucchetti.Kos Grupe: "Želeli smo kolekciju koja bi preradila klasičnu ideju elegancije, ali da prati trend. Savoy je kompletan asortiman – sa kompletnim elementima, uključujući i aksesoare. Ovo je nova interpretacija tradicionalne baterije sa dve ručke. Prilagodljiva, rafinirana, inovativna".

Matteo Thun i Antonio Rodriguez: "Došli smo do izuzetno svestranog proizvoda, spoja klasičnog i savremenog. Kolekcija se odlično prilagođava stilu tradicionalnog hotela, jer je odlikuje savremena elegantna ravnoteža. Druga jaka tačka kolekcije je ekskluzivna mogućnost prilagođavanja, jer boje, završne obrade i logotipi mogu se kombinovati za širok spektar varijanti. Proizvod je jedinstven i po meri".

"Klasično nasuprot savremenom" je duh ove nove kolekcije, osmišljen pre svega za svet komercijalne izgradnje, hotele i rafiniran dizajn bogate arhitekture. Ovu kolekciju karakterišu jednostavni, čisti i primarni oblici. Savoy je projekat jedinstven u svojoj svestranosti i mogućnostima prilagođavanja. Njegove različite završne obrade i dekorativna rešenja za drške i obradu osnove daju veoma različite estetske rezultate. Dizajn je minimalistički, u mat crnoj i beloj boji, klasičan, ali originalan, zatim u hromu spojenim sa vrhunskim površinama u burgundac, okean plavoj i/ili flaša zelenoj boji; rafinisani i elegantni, potpuno u hromu i/ili platini.  

Cilindrična ručka je dostupna u neprozirnom laku ili hromu, dok standardna obloga baze dolazi kao glatka ili sa teksturom. Površina takođe može biti prilagođena sa logotipima (hotelskog lanca na primer), sa tradicionalnim inicijalima H za tople i C za hladne i/ili sa rečima kreiranim za klijenta, zahvaljujući inovativnoj tehnologiji pozajmljenoj iz industrije modnog aksesoara.

Jednostavni oblici bez suvišnih detalja su obogaćeni ekskluzivnim detaljima i mogu se prilagoditi da zadovolje ukus i potrebe klijenata. Moguće kombinacije su stoga beskonačne i uvek drugačije.  

Savoy pretvara prilagođavanje u dekoraciju.

Dizajn: Matteo Thun i Antonio Rodriguez

Povezane teme