Nova DIMASI kupatila opojne elegancije

Kompanija Dimasi Bathroom predstavila je svoju novu i veoma interesantnu kolekciju nameštaja i opreme za kupatila...

Svi elementi ove linije proizvoda opremljeni su suptilnim i jednostavnim foramama, ali i akcentnim detaljima namenjenim čak i najzahtevnijim vlasnicima domova, koji gotovo uvek nastoje da svoj prostor opreme elegantnim stvarima.

Daleko više od još jednog imena u svetu kupatila, Dimasi Bathroom predstavlja najboljeg od najboljih i donosi novu životnu filozofiju u enterijere kupatila, kao i inovativne načine za unošenje elegancije i stilskog izgleda. Glavnu karakteristiku najnovije linije ovog brenda, predstavlja njena minimalistička baza kombinovana modernim formama, finišima i nijansama.

Najnovije linije kada poseduju različite oblike i dolaze u različitim veličinama, mogu biti samostojeće ili ugradne, a baš kao i tuš kabine, kreirane su od visokotehnoloških kompozitnih materijala sa dodatnim mineralima i polimerskim bazama. Nova kolekcija dolazi kreirana od materijala koji predstavlja nastavak već ustaljene Solid Surface linije, čiji glavni materijal omogućuje kvalitetno oblikovanje, može biti popravljen i ne zahteva preterano održavanje.

Dimasi Bathroom donosi predivnu sinergiju modernog dizajna i tradicionalnih elemenata, koji svoj oblik i funkcionalnost duluju nekim od najsavremenijih materijala, zajedno sa kojima opijaju svojom jednostavnošću i senzibilnim izgledom.

N.Đ.

Povezane teme