Lepršavi lebdeći lavabo koji ostavlja utisak

Sve više dizajnera širom sveta inspiraciju za svoj rad pronalazi u prirodi.

Svedoci smo nameštaja i dekoracija za kuću nastalih po ugledu na elemente koje nam priroda nudi. Različito drveće i biljke daju dizajnerima mogućnost da na jedinstven način pokažu svoju kreativnost. Tragajući u mnoštvu zanimljivih artikala, elemenata i detalja za uređenje doma, za onim koji se posebno ističe, naišli smo na nešto zaista posebno.

U pitanju je lebdeći lavabo inspirisan Lotosom, koji je vrlo atraktivno i domišljato rešenje koje će oplemeniti vaše kupatilo, dajući mu sasvim novu dimenziju. Arhitektonski i geometrijski zahtevno rešenje, spojeno je u skladan element koji verovali ili ne – zaista lebdi. Napravljen kao monolit sa mogućnošću lebdenja, dokaz je da priroda stvarno može da nam pruži mogućnost da pomeramo granice.

Ovaj jedinstven komad naizgled prkosi gravitaciji dok visi na zidu. Kamena ravna ploča lavaboa savijena je sa dva dijagonalna kraja, i samim tim nalikuje na Lotosov cvet. Zahvaljujući svom izgledu, ovaj lavabo je i dobio svoje prepoznatljivo ime. Krivi krajevi i minimalistički dizajn izdvajaju ovaj elemenat za uređenje kupatila u moru sličnih proizvoda.

Lepršavi lebdeći lavabo dostupan je u 4 boje – sjajnoj beloj, beloj, sivoj i karbon crnoj. Ove gotovo osnovne i neutralne boje, omogućavaju mu da se savršeno stopi sa svim tipovima modernih kupatila. Lavabo opuštenog dizajna, unosi bestežinski privid u prostor u kom se nalazi, a njegov kvalitet izrade mu donosi dodatne poene.

Ukoliko tražite nešto posebno za uređenje vašeg kupatila, ovakav jedan lavabo je nešto čemu vredi pokloniti pažnju.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

Povezane teme